Hororová cesta vlakem: Chlapce si měla vyhlédnout žena, okradla ho a znásilnila

Dvaačtyřicetiletá žena měla v září využít cesty vlakem k tomu, aby si vyhlédla mladého hocha. Po nic netušícím mladíkovi měla nejprve požadovat drobné na cestu do Prahy. Ačkoliv jí dal 160 korun a oba z vlaku vystoupili, žena v nátlaku pokračovala.

Z haly pak měla chlapce odtáhnout ven ke křoví. "Ze strachu nic neříkal, nebránil se. Snažil se telefonem zavolat o pomoc, což mu s křikem žena z Bíliny nedovolila," uvedl k případu tento týden mluvčí policie Ústeckého kraje Václav Krieger. Nakonec mu odcizila dvě bankovky.

[chooze:article;value:530158]

​Jenže peníze ženě nestačily. Mladíkovi měla následně stáhnout kalhoty a pokusit se o masturbaci penisu. "Ten ale o žádné sexuální služby nestál. Všude byla tma a ze strachu z fyzického napadení se rozhodl, že nebude klást žádný odpor. Po krátké době žena přestala," dodal Krieger.

Mladík se měl i nadále dožadovat vrácení finanční částky, místo které mu žena nabízela pohlavní styk. Ten ale chlapec odmítl a odešel celý incident nahlásit na policejní služebnu. Od té doby se případem zabývají kriminalisté.

Ženu se jim podařilo vypátrat a obvinili ji ze spáchání hned dvou zločinů, a to znásilnění a loupeže. Pokud bude uznána vinou, hrozí jí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Mladík se pokusil znásilnit dvě ženy v jeden den. Chytla ho policie:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.