Hororová dovolená moderátorky TV Nova: Zažila to, čeho se každý bojí

[chooze:gallery;value:33919]

​Moderátorka Televizních novin Veronika Petruchová v létě na dovolené prožila to, čeho se bojí téměř každý. "Já jsem letos byla v Mexiku a už nikdy víc! Zasekla jsem se tam o pár dnů déle, než jsem předpokládala, takže Mexiko už nikdy, opravdu. I když je to krásná a barevná země, tak už ne," nechala se slyšet v pořadu Blue Style Experti na cestách.

Zradil ji tamní systém. "Několik dní dopředu jsem si měnila let, kterým poletím zpátky, jenže jejich systém tu zprávu nějak nepřijal. Nechtěli mě pak pustit do letadla a musela jsem v Mexiku zůstat o dva dny déle, zařizovat si narychlo hotel, kupovat si novou letenku a potom letět zpátky sama," doplnila moderátorka.

[chooze:article;value:526747]

​Do Mexika proto už nepojede, má ale vyhlédnutou jinou exotiku. "Mám kamarádku, která mi říkala, že Omán je super. Je tam prý nespoutaná příroda, tak přemýšlím, že bych se tam vydala. Jinak mě na cestování baví také poznávat kuchyně, proto ráda jezdím do Itálie, tam bych mohla být klidně každý měsíc," zmínila.

Jak to bude mít s dovolenou v příštím roce její moderátorský parťák, ale zatím není jisté. "Manželka je v osmém měsíci a máme devítiměsíční miminko, takže jsem si ještě nevybral dovolenou," řekl s úsměvem Martin Čermák.

[chooze:article;value:530378]

​Má nicméně jasno v tom, které země by chtěl navštívit. "Umím portugalsky, takže se mi líbí ty lusofonní země jako Kapverdy, Portugalsko, Brazílie, ale také jsem nikdy nebyl ve Spojených státech, takže bych chtěl projet Ameriku. A vlastně mě láká i Asie, ale tam asi až děti odrostou," plánuje si moderátor.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.