Hororová nehoda: Střet s kamionem stál život zkušeného kaskadéra a tři jeho děti

Zpráva o hrůzostrašné nehodě zasáhla nejen filmový svět. V úterý 31. října zemřel při tragické nehodě 41letý kaskadér Taraja Ramsess. Zahynuly také tři jeho děti. Zprávu přinesla americká televize WSB-TV.

Ramsess vezl svých pět dětí při halloweenské noci po silnici v oblasti DeKalb County, která zahrnuje i část Atlanty v Georgii. Při sjíždění z dálnice vrazil do tahače s návěsem, který stál kvůli poruše v odstavném pruhu.

Ramsess a dvě děti, 13letá Sundari a měsíční dcerka Fugibo, zemřeli na místě. V neděli zemřel v nemocnici i 10letý syn Kisasi, uvedl portál Mirror. V nemocnici s vážným zraněním skončila i další, tříletá dcera.

[chooze:article;value:527781]

​"Když jsem to slyšel, tak mě to zdrtilo. Musel jsem si sednout," popsal Ramsessův přítel Tony Tucci. Ramsesse popsal jako muže milujícího svou rodinu, který k Tuccimu chodil na hodiny bojového umění. Někdy jej doprovázely jeho děti a vydržely se na něj dívat, jindy třeba vyskočily a zapojily se také.

Ramsess se podle filmové databáze IMDb objevil jako kaskadér v celkem 35 filmech, mezi nimi najdeme například komiksové filmy jako X-Men: Nová generace, Avenger: Infinity War, Avengers: Endgame, Black Panther, Black Panther: Wakanda nechť žije, ale také akční snímky jako Mizerové navždy, Creed III nebo Tím tvrdší pád. U dalších desítek filmů připravoval aranžmá pro filmové záběry.

Reportáž o nehodě Taraji Ramsesse (anglicky):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.