Horoskop: Březen přinese velké změny. Čeká nás nejzásadnější okamžik v roce

Nejvýznamnějším okamžikem nejen března, ale i celého roku je podle astrologa Richarda Stříbrného jarní rovnodennost 20. března ve 4:06, kdy Slunce vstoupí do Berana. "Horoskop sestavený pro tento okamžik pak podbarvuje dění na celé Zemi po následující rok. Celý svět tak dostane nový impulz. Horoskop sestavený pro Prahu nám přináší spíše pozitivní impulzy pro naši ekonomiku. Nicméně na globální úrovni se projeví napětí," nastínil Stříbrný.

Podle něj narostou opět tlaky mezi revolučními a evolučními proudy společnosti. "Naštěstí nemá z astrologického hlediska ani jedna strana výrazně navrch, takže lze očekávat přijetí rozumných kompromisů. Vypadá to ale, že náš lid se nenechá uchlácholit nějakými sliby, ale když se ukáže nedodržování úmluv ze strany státních úředníků a politiků, tak lid vyjde do ulic a energicky dá najevo, co jej zlobí a trápí," předpokládá astrolog. 

[chooze:article;value:533991]

​V pondělí 25. března dojde k polostínovému zatmění Luny. "A v následujících měsících tak můžeme na našem území očekávat právní bitvy mezi stavebními lobbisty a ekology, což může ztížit jak zahajování významných staveb, tak dokončení rozestavěných projektů," doplnil Stříbrný.

Z hlediska astrologie podle něj čeká Česko od 4. do 19. března velmi náročný měsíc. "Konstelace specificky ovlivňující dění v našem státě mohou přinést extrémní děje v přírodě i ve společnosti. Vyloučit nelze těžké havárie v průmyslu či v dopravě, možné jsou výpadky počítačových sítí či násilné trestné činy, které pobouří naši společnost," dodal.

Podívejte se, co vás podle astrologie čeká v pátek 1. března:

Nejvýznamnější konstelace

1.–3. březen: Tyto dny budou ovlivňovat relativně pozitivní konstelace přející uvolněné komunikaci a urychlující toky zboží.

4.–7. březen: Tranzity specificky působící na dění v našem státě budou dosti náročné a mohou přinést zvýšenou četnost karambolů na cestách i v mezilidských vztazích (Merkur kvadrát Mars republiky).

8.–10. březen: V tyto dny jsou možné neúspěchy kriminalistů a sportovců v bojích se svými protivníky. Můžete očekávat velmi dramatické děje v přírodě i ve společnosti. Vyloučit nelze ani výbuchy sopek, zemětřesení doprovázené tsunami, možná jsou i letecká a železniční neštěstí. Za této dramatické konstelace není radno podnikat cokoliv riskantního.

16.–17. březen: Tato data přejí návštěvám kulturních zařízení a setkáním nad sklenkou dobrého moku s přáteli.

13.–19. březen: Mars přejde přes Uran republiky ve znamení Vodnáře a vytvoří opozici na Lunu a na Saturn republiky ve znamení Lva. To může přinést na naše území havárie v průmyslu i na cestách, technika se může vymykat kontrole, jsou možné výpadky počítačových a rozvodných sítí.

21.–31. březen: Konstelace specificky ovlivňující dění v našem státě jsou vcelku pohodové a měly by nám přinést úspěchy na poli ekonomickém, politickém i sportovním.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.