Horoskop na březen: Přijdou velké zvraty, nové impulsy, napětí, ale i dny harmonie

Když Slunce vstoupí do Berana, celý svět podle astrologa Richarda Stříbrného dostane nový impuls. "Horoskop sestavený pro tento okamžik a pro souřadnice hlavního města pak podbarvuje dění v daném státě po následující rok," vysvětlil astrolog. 

Pozice planet v ohnivých a ve vodních znameních je podle něj poměrně vyvážená. "Nicméně napětí mezi Marsem ve znamení Blíženců a Neptunem v Rybách by mohlo v následujících měsících přinést řádění vzdušného a vodního živlu, které mohou způsobovat třeba tsunami, záplavy či následné šíření infekčních chorob," nastínil Stříbrný.

[chooze:article;value:480618]

​Podle něj tato komplikovaná konstelace může vést ke zvýšené konzumaci alkoholu a drog. "Bohužel i v našem státě nelze vyloučit lokální záplavy, pozlobit nás mohou ekologické havárie spojené se znečištěním vodních zdrojů a zvýší se riziko prodeje zdraví nebezpečného alkoholu. Do oběhu se mohou dostat závadné várky léků či výživových doplňků," varoval.

Hvězdné napětí prý pak může také zkomplikovat sklizně zemědělských plodin a výběr daní. "Na druhou stranu by tento rok nemělo být na našem území sucho, úroda by mohla být nadprůměrná, ovšem riziko plísní a infekcí bude veliké a může výnosnost poněkud snížit," podotkl Stříbrný.

[chooze:article;value:480561]

​Vzhledem k pozici Saturnu mohou lidé podle astrologa očekávat prudké zvraty počasí od sucha k záplavám. "Pro celou planetu platí, že se bude vyostřovat boj mezi idealistickou, oduševnělou a soucitnou částí společnosti a mezi materialistickými a agresivně argumentujícími proudy. V březnu 2023 lze předpokládat velké rozkolísání cen ropy a zemního plynu vzhledem k náročným konstelacím Neptunu," uzavřel Stříbrný.

Nejvýznamnější konstelace

1.–3. březen: Venuše ve znamení Berana dostihne Jupiter a díky tomu by se obchody měly hýbat, lidé by měli být přátelští a velkorysí. Kulturní stánky by mohly praskat ve švech. Ideální konstelace pro setkání s přáteli nad skleničkou, pro důležitá jednání a zahajování nových projektů. V Česku se projeví opozice tranzitujícího Marsu, což naznačuje možnost násilných trestných činů a odhalení případů korupce.

7. březen: Po více než dvou letech opustí Saturn znamení Vodnáře a přejde do znamení Ryb, ve kterém setrvá s kratší přestávkou až do 14. února 2026. Naší republice by se mělo ulevit a tlaky z posledních dvou let by se měly zmenšovat. Měla by se stabilizovat ekonomika, politika i nálada ve společnosti. 

[chooze:article;value:480433]

10.–12. březen: Tyto dny přejí obchodním i duchovním aktivitám. Hvězdné konstelace jsou vcelku harmonické a světová ekonomika by měla dostávat pozitivní impulsy. Světlo světa mohou spatřit převratné výdobytky vědy a techniky díky vlivům Uranu.

14.–18. březen: Dění ve světě bude ovlivňovat řada disharmonických konstelací, během kterých mohou řádit přírodní i teroristické živly. Ve hře mohou být prudké větrné smrště doprovázené vodními srážkami v různých skupenstvích. V přírodě, na trzích i ve společnosti bude panovat velké napětí, vyloučit nelze ani sociální nepokoje, velké rozkolísání cen energií je rovněž pravděpodobné. Navíc v těchto dnech bude riziko mezinárodních sporů našeho státu, a to v politice, právu i ekonomice.

27.–31. březen: V tomto období budou dění u nás i ve světě ovlivňovat harmonicky působící konstelace, za kterých by se měly hýbat obchody, lidé by spolu měli důstojně komunikovat, v přírodě i ve společnosti by mělo panovat příjemné klima. Zejména spojení Merkuru s Jupiterem vytváří velmi dobré klima pro byznys, pro zahájení nových projektů a podpisy významných smluv.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.