Horoskop na červen: Lidstvo dostane šanci zakopat válečnou sekeru

Je zřejmé, že nadcházející léto by nemělo být na našem území příliš horké a suché. Úroda poněkud poničená dubnovými mrazy by měla dobře dozrávat a tento ročník vína by měl být nikoliv co do objemu, ale spíše kvalitou nakonec nadprůměrný, píše astrolog Richard Stříbrný.

Celkově lze předpokládat, že v následujícím čtvrtletí lidstvo dostane velkou šanci zakopat válečnou sekeru a spíše se věnovat budování, rekonstrukcím, zahradničení a řešení rodinných vztahů než válčení. Na této planetě mohou vzniknout umělecká díla nadčasového významu sbližující lidi bez rozdílu náboženského vyznání a sociálního zřízení.

Bohužel však v horoskopu je kromě pozitivních konstelací i kvadrát mezi Lunou a Saturnem, také pak mezi Sluncem a Neptunem. V určitých lokalitách naší krásné planety tak mohou lidé strádat díky nerovnoměrnému rozložení vodních srážek. Někde budou sucha, jinde mohou zase být vyplaveni přívaly vodního živlu. Vyloučit nelze ani šíření epidemií infekčních chorob.

[chooze:article;value:557453]

Bezesporu nejvýznamnější astrologickou událostí tohoto měsíce je vstup Slunce do znamení Raka, ke kterému dochází ve čtvrtek 20. června a na Severní polokouli tak dochází k letnímu slunovratu.

Mezi třetím a 16. červnem budou ekliptikou postupovat Slunce, Merkur, Venuše a Jupiter ve znamení Blíženců, což by mělo prospět komunikaci mezi rozhádanými jednotlivci či mezi znepřátelenými státy. Navíc devátého června přejde Mars z bojovného znamení Berana do poklidnějšího znamení Býka a to by mělo být užitečné mírotvorným silám společnosti.

Nejvýznamnější konstelace v červnu:

1. – 2. červen: Merkur vytváří ve znamení Býka harmonické spojení s Neptunem ve znamení Ryb, a to je čas ideální pro studium psychologie a duchovních nauk.

3.- 5. červen: Uzavřou se na ekliptice exaktní konjunkce Merkura s Jupiterem a stejně tak Slunce s Venuší, vše v Blížencích. To vytváří kvalitu času ideální pro navazování nových vztahů či obchodních kontaktů. Nuda nebude na pořadu dne, lidé by spolu měli přátelsky a uvolněně komunikovat.

7. - 12. červen: Na ekliptice se vytvoří velmi napěťové konstelace mezi Sluncem, Merkurem i Venuší v Blížencích a Saturnem v Rybách a to vytvoří nevlídné klima v přírodě i ve společnosti. Řádit mohou živly přírodní a ve společnosti zavládne velké napětí.

16. – 20. červen: Na ekliptice se bude prosazovat kvadratura mezi Sluncem s Merkurem, Venuší ve znamení Blíženců a Neptunem ve znamení Ryb, která může světu přinést v určitých lokalitách epidemie infekčních chorob, záplavy a zmatky v mezinárodních vztazích.

20. červen: Ve 22:51 hodin přechází Slunce do znamení Raka, nastává Letní slunovrat. Od 17. června tam již je Merkur s Venuší a to pozmění kvalitu času. Lidé budou již více myslet na dovolené, na cesty do přírody či na své potomstvo.

23. - 29. červen: Jsou ideální dny pro větší investice či pro rozhodování v zásadních otázkách. Obchody by se měly hýbat a nuda nebude na pořadu dne.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.