Horoskop na červen: Některé dny v měsíci budou pro Čechy zvlášť náročné

Nejvýznamnější konstelací tohoto měsíce je podle astrologa Richarda Stříbrného vstup Slunce do znamení Raka, ke kterému dochází ve středu 21. června. "Na severní polokouli tak dochází k letnímu slunovratu a horoskop sestavený pro tento okamžik pak bude podbarvovat dění na naší planetě po následujícího čtvrt roku," zmínil Stříbrný.

Horoskop letního slunovratu sestavený pro souřadnice Prahy podle něj poukazuje spíše na chladnější léto. "Vypadá to na prudké zvraty od sucha k záplavám, úrodu může poškodit nerovnoměrná distribuce vodních srážek a občasné požáry," predikuje Stříbrný.

Podle něj jsou chladnější konstelace dobrým astrologickým ukazatelem klimatických změn. "Pokud bude toto léto i přes 'chladné' konstelace v Česku horké, pak bychom měli bít na poplach a řešit globální oteplování," míní astrolog.

[chooze:article;value:494847]

​Silně obsazený devátý dům, ve kterém bude Luna, Venuše a Mars ve Lvu, naznačuje, že Češi budou už v červnu hojně cestovat za teplem do dalekých krajů. "Ale poškozený Uran v sedmém domě by mohl našemu státu přinést komplikace v mezinárodních vztazích," řekl Stříbrný.

Dramatické události podle něj mohou očekávat obyvatelé ve středoamerických zemích či v západní Africe. "V těchto lokalitách kvůli kvadrátu mezi Marsem a Uranem může dojít k pokusům o převrat, velké škody pak mohou napáchat výbuchy sopek, zemětřesení, cyklóny či tsunami," zmínil.

Pro Českou republiku bude z astrologického hlediska velmi náročných prvních 12 dnů a poslední dva dny tohoto měsíce. "To na našem území můžeme očekávat častější karamboly v dopravě či v mezilidských vztazích," uzavřel Stříbrný.

Ryby čeká 1. června zástup nápadníků. Co čeká další znamení, se podívejte ve videu:

Nejvýznamnější konstelace v červnu:

1.–2. červen: Venuše v Raku v trigonu s Neptunem v Rybách přeje návštěvám kulturních zařízení, setkáním s přáteli či meditacím. Brány k vyšším duchovním stavům budou pootevřeny.

4.–12. červen: Dění v Česku ovlivní řada disharmonických konstelací. Možné jsou požáry, výbuchy, výpadky rozvodných a počítačových sítí, přijít může zvýšená četnost havárií v dopravě. Naše veřejnost může být také zneklidněna násilnými trestnými činy.

14.–16. červen: Merkur kvadrát Saturn – váznout může komunikace i doprava.

20.–21. červen: Merkur v Blíženci v sextilu Marsu ve Lvu – obchody se budou hýbat, lidé by měli spolu dynamicky a otevřeně komunikovat, nuda nebude na pořadu dne.

24.–27. červen: Mars pohybující se znamením Lva vytvoří kvadrát na Uran ve znamení Býka, což by mohlo přinést četné havárie v individuální i v hromadné dopravě (i v letecké a v železniční). Vyloučit nelze výbuchy sopek, zemětřesení, velké požáry či cyklóny. Možné jsou opět výpadky počítačových a rozvodných sítí po bouřích.

29. červen až 1. červenec: Zvýšený počet havárií při vycestování na dovolenou po skončení školního roku. Lze doporučit odjezd odložit na pozdější dobu, kdy se napěťové konstelace rozvolní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.