Horoskop na červenec: Neriskujte, může se stát velké neštěstí

První polovinu července budou podle astrologa Richarda Stříbrného ovlivňovat harmonicky působící konstelace přející výletům do přírody či vysokohorské turistice a setkáním s rodinnými příslušníky. "Slunce s Merkurem bude postupovat znamením Raka, díky této konstelaci by se měly rozhýbat i vaše obchody," vysvětlil astrolog.

Nuda podle něj v létě není na pořadu dne. "Venuše ruku v ruce s Marsem bude procházet královským znamením Lva. Lidé se budou s chutí seznamovat, nebudou šetřit na zábavách, ale mnohdy zapomenou na slušné vychování," varoval Stříbrný.

[chooze:article;value:509955]

V druhé půli tohoto měsíce se však přiženou pomyslná astrologická mračna. Na pozoru by se měli lidé držet hlavně při dopravě. "Mars stane v opozici se Saturnem. Výsledkem budou dramatické děje v přírodě i ve společnosti," upozornil astrolog na možné problémy.

"Bohužel i na našem území lze očekávat ve druhé polovině července zvýšenou četnost karambolů v hromadné i individuální dopravě, přijít mohou i výpadky počítačových či rozvodných sítí," predikoval Stříbrný.

Třetí týden července přinese katastrofické události i v přírodě. Vyloučit nelze zemětřesení, sesuvy půdy, výbuchy sopek, cyklóny, požáry a prudké bouře. Pozor také na řádění teroristů. Kvůli konstelaci Mars kvadrant Uran není vhodné v těchto dnech riskovat.

Horoskop na 1. července. Podívejte se, co začátek měsíce do vašeho života přinese:

Nejvýznamnější konstelace v červenci:

1. – 2. červenec: Slunce s Merkurem ve znamení Raka bude v sextilu s Jupiterem ve znamení Lva, což bude vytvářet vhodné podmínky pro byznys. Čas, který do svých aktivit vložíte, bude opravdu dobře strávený. Konstelace také přeje setkáním s přáteli nad sklenkou dobrého moku.

3. – 4. červenec: Slunce trigon Merkur republiky, Merkur konjunkce Jupiter republiky – dají se očekávat úspěchy našich obchodníků, politiků a umělců.

6. – 7. červenec: Merkur sextil Uran bude přát hlavně nákupům výpočetní nebo komunikační techniky.

9. – 10. červenec: Merkur v Raku bude v trigonu s Neptunem v Rybách, což je konstelace přímo vybízející k cestám k vodě nebo po vodě. Brány k vyšším duchovním stavům jsou však otevřené, rovněž se proto hodí čas využít ke studiu duchovní literatury.

14. – 15. červenec: Slunce sextil Uran opět přeje investicím do výpočetní a komunikační techniky, světlo světa mohou spatřit zajímavé novinky vědy a techniky.

19. – 24. červenec: Z astrologického hlediska nastanou velmi dramatické dny, během kterých může svět očekávat řádění živlů přírodních i teroristických. Vyloučit nelze zemětřesení, sesuvy půdy, výbuchy sopek, cyklóny, požáry a prudké bouře.

Otřesy mohou přijít i na světových burzách a možné jsou výpadky rozvodných a počítačových sítí. V těchto dnech není radno podnikat cokoliv riskantního. Možné jsou i havárie v hromadné dopravě, a to bohužel i v letecké či železniční.

26. – 28. červenec: Merkur dostihne na své pouti ekliptikou Venuši na konci znamení Lva a díky tomu by se měly opět rozhýbat obchody. Lidé spolu budou dobře komunikovat a nuda by neměla být na pořadu dne. Nastane ten pravý čas pro důležitá jednání, pro podpisy smluv, pro uzavírání obchodů a pro seznamování se s vhodnými partnery.

29. – 31. červenec: Pro Česko nastanou z astrologického pohledu vcelku pohodové dny, jelikož tranzitující Venuše bude v harmonické vazbě se svou pozicí v horoskopu republiky, a navíc tranzitující Mars vytvoří sextil na Merkur republiky. V důsledku těchto pozitivně působících konstelací lze očekávat úspěchy našich umělců i obchodníků, zabojovat by měli i naši sportovci ve střetech se svými protivníky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.