Horoskop na čtvrtek 11. ledna: Novoluní v Kozorohu vás překvapí

Beran

V zaměstnání se cítíte dnes dokonale, avšak jen do chvíle, než přijde člověk, který je o kousek úspěšnější než vy. Navenek se vůči němu chováte uctivě, ale vnitřně mu úspěch nepřejete. Myslete radši na to, že i úspěchu je dost pro všechny.

Býk    

Čtvrteční novoluní na vás přesune jistou povinnost a vy máte pocit, že vám tak trochu ujel kariérní vlak. To ale nevadí, vždyť si klidně můžete počkat na další. Snažit se nyní nemusíte, jen byste pracovali na poli, které vám doteď nic nezplodilo.

Blíženci          

Ve vaší rodině panuje překvapení. Někteří se z této konstelace jenom tak nedokáží vzpamatovat. Ti, kteří byli ve vaší rodině považováni za ostudné postavy, se nyní těší všeobecné úctě, často i přímo oblibě, křehčí povahy to proto trochu sebere.

Rak    

Vnitřně se užírat, pomlouvat, či dokonce někoho poučovat o skutečné povaze příbuzného udělá o dnešním novoluní v Kozorohu zlou krev mezi všemi. Raději se sami staňte psychologem a zkuste připravit pro vaše blízké něco jako rodinnou terapii.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své tři karty hned teď!

Lev     

Po finanční stránce se vám nepovede zle. Svou přízeň přihodí dokonce i kdosi z příbuzných. Vše, co pracovně vykonáte, se obratem ruky vrátí ve finanční podobě. Vy jste ale od přírody štědří, takže všechnu hotovost rychle zase pustíte do oběhu.

Panna 

Peníze si při dnešku budete muset umět vybojovat a svým způsobem vás tvrdé vydělávání může bavit. Nezapomínejte, že ale nejste žádný žralok, a své chtíče nepřežeňte. Okolí vás často zaznamenává jako člověka servaného z práce a bude vás lákat na relax.

Váhy  

Vaše schopnost entuziasmu a nadšení je vlivem novoluní v Kozorohu omezena. Věnujte se raději činnostem, které nevyžadují kreativitu a osobní šarm. Ideální jsou kancelářské povinnosti a úklid, přitom si navíc odpočinete i duševně a budete mít čistý stůl.

Štír     

Situace na pracovišti i doma se s dnešním novoluním mění. Můžete se můžete vyhřívat na výsluní a vaše fantazie se rozehraje na maximum. Zapomeňte na domácí gruntování v teplácích a snažte se proniknout mezi návrháře, aranžéry nebo jiné typy umělců.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Nedáte najevo, že vás cosi vykolejí natolik, že byste raději zůstali celý den doma, než abyste museli nahodit neutrální pracovní výraz. Jenomže dovolenou vám nikdo jenom tak nedá, takže se nakonec přemůžete a donutíte se vstát a vydat se za prací.

Kozoroh         

Vládkyně lásky, krásy a estetiky vás bude inspirovat a vy budete dělat všechno pro to, abyste také vy kouzelně a mocně inspirovali opačné pohlaví. Jenomže v této době se vám milostné nabídky samy od sebe právě dvakrát nepohrnou. Dejte tomu čas.

Vodnář          

Čtvrteční novoluní i někdo z blízkých se postarají o vzpruhu. Vaše chuť navazovat nové vztahy může díky tomu enormně vzrůst. Zajímat vás bude jakékoliv mezilidské sblížení. Všechno považujete za příležitost k vnitřnímu poznání, obohacení i dávání.

Ryby  

Budete se setkávat s lidmi, jejichž motivem v práci je sebezviditelnění za každou cenu, nečestné machinace a psychologické hry, což vás plně vyčerpá. Vzniklou situaci ale nakonec přijmete jako výzvu a psychicky se bojem s dotyčnými jedinci otužíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.