Horoskop na čtvrtek 12. října: Uvědomte si, co chcete

Beran

Vyhlížíte aktivitu, kvůli níž nemůžete ani dospat. Zadaní by ale neměli automaticky počítat s doprovodem drahé polovičky. Ta má naprosto jiné plány a žádné přemlouvání nezabere. Nač si kazit náladu, když můžete pozvat někoho z přátel nebo kolegů?

Býk    

Máte možnost zbavit se nešvarů bránících štěstí v lásce. Stačí sundat růžové brýle a pojmenovat problém správným jménem. Ukažte, že k tomu máte odvahu, a drahá polovička vás bude následovat. Společně dokážete vyšperkovat vztah téměř k dokonalosti.

Blíženci          

Probudili jste se s hrdou náladou a vaši tvrdohlavost jen tak někdo nezdolá. Ukáže se, že tyto vlastnosti nemusí být vždy jen na škodu. V zaměstnání si stojíte pevně za svým a dobře děláte. Svými čtvrtečními skutky na svou stranu nakloníte i vedení.

Rak    

Definitivně jste se otřepali z neúspěšných lásek a pustili jste se naplno do začínajícího partnerství. V novém vztahu projevíte iniciativu a vyhnete se chybám, z nichž jste se dříve poučili. Získáte pocit, že jste našli toho pravého člověka pro život.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Čeká vás úspěšný den v pracovní sféře. S minimem úsilí se vám podaří splnit spoustu povinností. Stojí za tím vlastní šikovnost, a hlavně neobvyklá pracovní strategie. Na svou stranu získáte nejen spolupracovníky, ale co je důležitější, i nadřízené.

Panna 

Čtvrtek přeje navazování nových milostných kontaktů. Nezadané Panny mají možnost najít si vhodný protějšek nejenom na jedinou noc. Oplýváte přirozeným kouzlem a ovládáte umění odhadnout lidi na první pohled. Zadané jedince to táhne k flirtu i nevěře.

Váhy  

Souhra okolností způsobí, že se zřejmě nedostanete do zaměstnání včas. Díky pozdnímu příchodu však zjistíte, jak tolerantního nadřízeného máte. Přehodnotíte současnou situaci a začnete se na své okolí dívat jinýma očima. Neradi druhým lidem křivdíte.

Štír     

Situace v milostné sféře začíná konečně nabírat správný směr. Podaří se vám překonat vleklou partnerskou krizi a obnovit k sobě s protějškem cestu. Zjistíte, že je více věcí, které vás spojují, než maličkostí, jež vaši společnou budoucnost hatí.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Milí Střelci, čtvrtek nemusí být medový. Překážky, které se vám postaví do cesty, vám mohou pokazit náladu. Potřebnou útěchu najdete po celém dni v náručí chápavého partnera. Ujistíte se v tom, že po svém boku máte ideální protějšek pro budoucnost.

Kozoroh         

V jisté životní sféře nejste zcela spokojení. Hvězdy i blízké okolí vyslyšely vaše prosby a dostane se vám velice lákavé nabídky. S jejím přijmutím budete otálet, nejste si jistí, zda jste připravení udělat tak důležitý krok. Uvědomte si, co chcete.

Vodnář          

Obáváte se zkoušek nebo pracovního pohovoru? Jste skvěle připraveni, ale jistá maličkost vás může ze sebejistoty vykolejit. Stanou se z vás trémisti a bude vás stát mnoho úsilí, abyste započatou věc v klidu dokončili. Vezměte si amulet pro štěstí.

Ryby  

Nešetříte slovy chvály a jistého člověka vynesete rovnou do nebes. Kdo vás nezná, může si myslet, že jste pochlebovači se zištným záměrem. Pravda je mnohem jednodušší. Zamilovali jste se na první pohled a přemýšlíte, jak se dotyčnému dostat pod kůži.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.