Horoskop na čtvrtek 13. dubna: Dnes odhalíte identitu tajného ctitele

Beran

V životě jste celkem spokojení, víte však, kam veškeré vaše snažení směřuje? Dnes si konečně uvědomíte své priority a cíle, kterých chcete dosáhnout. Toto zjištění je pro každého jedno z nejzásadnějších v životě. Cíl vaší cesty bude nyní jasnější.

Býk    

Máte svůj styl a tempo, ze kterých málokdy slevíte. V zaměstnání je ale nutné někdy dělat kompromisy, jinak hrozí nepříjemnost. Vy si dnes koledujete o konflikt se šéfem, jehož požadavky stále odmítáte plnit. Zkuste se překonat, jinak hrozí problémy.

Blíženci          

Dnes si nasadíte růžové brýle a nesundáte je až do pozdního večera. Důvodem k tomu bude vaše zamilovanost, která způsobuje onen optimistický pohled na svět. Dnešní den totiž přeje lásce a vztahům, což si dokážete náležitě užít. A je to jenom dobře.

Rak    

Říká se, že protiklady se přitahují. Ve vašem případě je to pravda, neboť výměna názorů mezi vámi a protějškem není nijak vzácná. Váš vztah to dokáže patřičně okořenit, což není na škodu. Jsou-li však ve hře zásadnější záležitosti, máte problém.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Lev     

Vaše srdce jímá nostalgie. Důvodem je setkání se starými přáteli, které jste sami zorganizovali. A dobře jste udělali. Nejenže příjemně zavzpomínáte na staré časy a společné zážitky, ale také si uvědomíte, jak dlouhou cestu jste od té doby ušli.

Panna 

Správně tušíte, že ve vašem okolí je někdo, komu na vás velmi záleží. A nejedná se pouze o přátelskou rovinu. Problémem ale je, že do této chvíle jste neměli zdání, o koho jde. To se však dnes zlomí. Identitu svého obdivovatele úspěšně odhalíte.

Váhy  

Riskujete až moc! Bilancování na hraně vám možná do této chvíle zdánlivě vycházelo, za což poděkujte pouze svému štěstí, ode dneška ale ztratíte nad okolnostmi mileneckého vztahu kontrolu. Věci naberou svůj nezvratitelný směr. Vyložte raději karty na stůl.

Štír     

Málokdy skládáte poklony osobám opačného pohlaví. Bojíte se, že si to vyloží jako podlézání či neohrabané flirtování. Tentokrát se ale neubráníte. Potkáte totiž člověka, kterého jednoduše musíte obdivovat. Upřímným a čestným uznáním nic nezkazíte.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Kolegové už vědí, že vaše místo v pracovním kolektivu je nepostradatelné. Je však načase přesvědčit o tom toho nejdůležitějšího, a to vašeho šéfa. Dnes je ten správný čas dokázat, že vaše schopnosti a pracovitost si zaslouží náležitě vysoké ohodnocení.

Kozoroh         

Obvykle máte dominantní roli ve vztahu vy, což se týká obzvláště rozhodování o různých záležitostech. Je však nutné, abyste měli vždy poslední slovo? Zamyslete se a dejte prostor také svému protějšku. Když jednou ustoupíte, uděláte mu tím radost.

Vodnář          

Nepatříte mezi ty, kteří se neumí poučit z minulých problémů a omylů. I dnes dokážete, že málokdy uděláte stejnou chybu dvakrát. Tato schopnost rychle se učit vám zajistí úspěch nejen v zaměstnání, ale také ve vztazích. Proto si ji náležitě pěstujte.

Ryby  

Dobrých přátel není nikdy dost. Proto je velké štěstí, když na skvělého společníka narazíte úplnou náhodou. Přestože nepatříte mezi suverény v seznamování, spřízněná duše vám natolik sedne, že budete mít pocit, jako byste se znali celá dlouhá léta.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.