Horoskop na čtvrtek 15. června: Neváhejte a udělejte rázný krok

Beran

Práci, kterou jste dělali ve spěchu a shonu, si po sobě raději ještě zkontrolujete. A dobře uděláte! Nakonec budete děkovat za fakt, že máte šanci do finální podoby zasáhnout. Hloupá chyba by totiž znehodnotila vaše úsilí. A to za to jistě nestojí.

Býk    

Stanovíte si rozpočet na dovolenou. A šetřit rozhodně nebudete. Když už se totiž k něčemu odhodláte, troškaření není váš styl. Koneckonců, tak často za odpočinkem nevyrážíte. Proto je váš postoj jen ku prospěchu věci. Zažijete díky němu krásné chvíle.

Blíženci          

Důležité rozhodnutí raději nebudete odkládat. Je vám totiž jasné, že ani za pár dní nebudete o nic moudřejší. Vaši nerozhodnost je třeba překonat prostým odhodláním a pevným charakterem. Obojí máte, proto neváhejte a konečně udělejte onen rázný krok!

Rak    

Dnes se budete s láskou a pochopením věnovat svým potomkům. Na čas ani peníze přitom hledět nebudete. Koneckonců víte, že děti jsou pro vás prioritou číslo jedna, nehledě na okolnosti. Ratolesti vám zájem a starost oplatí láskou a roztomilostí.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Uskromníte se a ukážete okolí, že i když je vaše Lví pýcha velká a luxus si dopřejete rádi a v hojné míře, umíte stát nohama na zemi a v případě nutnosti omezíte své královské potřeby. Zejména pro členy rodiny bude vaše ochota se obětovat důležitá.

Panna 

Rozhodnete se zbavit svůj pracovní stůl veškerých restů a povinností. Snaha mít čistý štít je chvályhodná, pravděpodobně však přinese nutnost zůstat v práci déle. Dejte si tedy pozor, aby váš nadřízený nezačal brát vaši obětavost jako samozřejmost.

Váhy  

Obrňte se trpělivostí! V soukromém životě po vás dnes Merkur v Blížencích vyžaduje velkou dávku odolnosti a přizpůsobivosti. Partner vám totiž menší krizi ve vztahu neulehčuje. Když však vydržíte a vyvarujete se výbuchů emocí, vše dopadne skvěle!

Štír     

Pochopíte, že musíte tvrdě zapracovat na své kariéře. A když se k něčemu odhodláte, jen tak někdo vás od toho neodradí. Začnete se proto vzdělávat. Kolegové vám budou vaši energii a žízeň po úspěších závidět. Jste pro ně díky tomu velká motivace!

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Nové vybavení domácnosti se stane velkým oříškem. Nebudete se totiž moci rozhodnout, jaký styl a který výrobek zvolit. I když by se to mohlo zdát jako banální problém, zjistíte, že volba není nic jednoduchého. Proto nic neuspěcháte a necháte si ještě čas.

Kozoroh         

Budete mít možnost získat zpět ztracenou lásku. I když budete váhat, jak se rozhodnout, neboť chladná logika říká své, nakonec zvítězí hlas srdce. A to je dobře! I když vám nikdo neřekne, jak vše nakonec dopadne, podstatné je, že volba je správná.

Vodnář          

Nezadaní, můžete očekávat nový vztah. Uvidíte, že váš vysněný partner již čeká za rohem. Ovšem nečekejte prince na bílém koni! Láska je nevyzpytatelná a cestičky citů spletité. Proto dejte šanci i člověku, který vás neokouzlí hned prvním dojmem.

Ryby  

Známí vás budou navádět, abyste se v zaměstnání drali více dopředu. To však není váš styl, a proto odmítnete. I když tušíte, že ostré lokty jsou v honbě za kariérou přínosem, neumíte jednat bezohledně. Vaše asertivita povede spíše skrz vyjednávání.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.