Horoskop na čtvrtek 15. prosince: Hvězdy přejí lásce, nebraňte se tomu

Beran

Úspěšně se vyhnete zbytečnému utrácení za dárky. Nákupy pojmete rozumně a střízlivě. Vyvarujete se toho, abyste se o Vánocích finančně zruinovali. Investujte proto do praktických a poměrně levných dárků. To samé vyžadujete koneckonců i po ostatních.

Býk    

Kolegové před vámi budou mít respekt. Je to dáno nejen vaší pracovitostí, ale především vážností a úctou, kterým se těšíte pro své výkony. I tentokrát ukážete, že jste ve své práci brilantní. Jen pozor na přehnané nároky, každý nemůže být jednička.

Blíženci          

V zaměstnání po vás budou žádat téměř nadlidské výkony! Připravte se proto na velice náročný den a obrňte se trpělivostí. Málokdo dokáže improvizovat tak dobře jako vy. Chce to jen trochu více sebevědomí a odvahy pustit se i do riskantních podniků.

Rak    

V oblasti lásky budete potřebovat povzbuzení, cítíte se totiž poněkud nejistí. Je to dáno tím, že nevíte, jak partner bere váš vztah. Vyvarujte se však nátlaku a dotěrných otázek. Raději vnímejte nenápadné signály. Ty vám napoví zdaleka nejvíce.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Dnes je vhodný den pro vyřízení povinností, které jste dlouho odkládali. I když to nebude nic příjemného, snažte se dostát veškerým závazkům. Vyvarujte se dalšího odkladu, neboť si tak jen přiděláte vrásky v budoucnu. Uvidíte, že aktivita se vyplatí.

Panna 

Konečně se vám podaří prolomit ledy. Zamilované dvojice se dnes oddají lásce. Dokážete totiž odstranit veškeré bariéry, které stály mezi vámi a vaším partnerem. Vztah se díky tomu stane mnohem spontánnější a vášnivější. Neváhejte a poddejte se mu!

Váhy  

Dnešní den přeje lásce a sbližování. Pokud jste tedy čerstvě zadaní, neváhejte a snažte se dozvědět o svém partnerovi pokud možno co nejvíce. A to nejen psychicky, ale také fyzicky! Uvidíte, že to bude nejen zábavné, ale především velice poučné.

Štír     

Budete donuceni přizpůsobit se partnerovi. Jako dominantním bytostem vám to bude proti srsti, nicméně nakonec přece jen převládne láska nad vlastními zájmy. Váš vztah se posune o několik úrovní výše. Nakonec zjistíte, že obětovat se není nic hrozného.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Hvězdy přejí lásce. Ta, která vás potká, bude přímo osudová! S člověkem, ke kterému se připoutáte, si dovedete představit život. Máte sklon mít hlavu v oblacích a nic kromě vztahu vás v podstatě nezajímá. Tentokrát jste však zvolili správnou cestu.

Kozoroh         

S protějškem jste už poměrně dlouhou dobu, proto dostanete chuť vztah trochu okořenit. Partnera tím poměrně překvapíte, nicméně ani jemu nebudou experimenty proti srsti. Jen musíte najít tu správnou míru. Nezapomeňte, že je nutné znát jisté hranice.

Vodnář          

Marně spoléháte na ty, kteří vám v minulosti slíbili pomoc. Jako by se po nich zem slehla. Smiřte se proto s tím, že jejich pomoci se pravděpodobně nedovoláte. Pokud problémy nezvládnete sami, obraťte se na svoji rodinu. Najdete nečekanou podporu.

Ryby  

Dnes budete postaveni před nelehké rozhodnutí. Jistý člověk se vám totiž vyzná ze svých citů a bude požadovat jasnou odpověď. Překvapení bude veliké a reakce rozpačitá. Nenechte se však do ničeho tlačit. Pokud si nejste jistí, s klidem to řekněte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.