Horoskop na čtvrtek 15. února: Nepropadejte panice, nakonec bude dobře

Beran

Vzhledem k přílivu financí můžete dnes zapřemýšlet o tom, jak vhodně investovat. V tomto období se jako ideální způsob jeví vložit peníze do sebe a své rodiny. Můžete si zakoupit poznávací zájezd anebo zaplatit potomkům jazykový kurz v zahraničí.

Býk    

V únoru se od počátku cítíte spíše dole než nahoře. A můžete pociťovat i frustraci. Není to nic, nad čím byste se měli pozastavovat, asi nikdo nestojí o to, aby musel stále s něčím bojovat. Dnes buďte na sebe hodní a udělejte si aspoň malou radost.

Blíženci          

Cítíte potřebu nějakého společného projektu, abyste s protějškem nabrali souladný drive. Mars vám hraje do noty, zaplavuje vás energií, která je schopná spojit vaše duše v harmonii. A co teprve, až zítra šibalka Venuše vtancuje do znamení Vodnáře.

Rak    

Také dnešní den bude pohodový. Začne to už v práci, kdy najdete společnou řeč i s mlčenlivým kolegou. Odpoledne je proto vhodné, abyste se sešli se svými přáteli, které jste už dlouho neviděli. Máte si co říct, tak na nic nečekejte! Zavolejte jim.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Slunce ve Vodnáři vám v tomto měsíci mnohdy přináší vnitřní napětí. Toho však můžete využít i ve svůj prospěch. Díky němu jste totiž neústupní a průbojnější, takže si jdete za svým cílem. Ani dnes se nehodláte vzdát, a posunete se tak o pořádný kus dále.

Panna

V tomto období buďte opatrní při finančních transakcích a jednání s bankami. Hlídejte si i doklady a peněženku, protože přitahujete různé zloděje a podvodníky. Pokud máte v této oblasti nějaké starosti, svěřte se lidem, kteří vám mohou pomoci.

Váhy

Mnoho aspektů života nyní vidíte z jiné perspektivy. Je to docela osvěžující pocit, už jste se cítili poměrně hodně uvěznění ve stereotypu a rutině. Můžete dnes aspoň zhodnotit, jestli byly vaše dřívější úsudky správné, anebo zda jste se mýlili.

Štír

Můžete se dnes cítit trochu jako ve vleku událostí. Nejlepší bude, když zaujmete pasivní přístup a nikde se nebudete zbytečně angažovat. Snaha o jakákoliv řešení by teď nepřinesla kýžený efekt. Udělejte jen to, co je nezbytně nutné, a těšte se na zítřek.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Rádi utrácíte a jste velkorysí, takže je vaše konto většinou v ohrožení. V tomto měsíci se ale nouze bát rozhodně nemusíte, takže pokud bude dnes třeba udělat nějaký nečekaný výdaj, nezruinuje vás to. V tomto ohledu můžete proto zůstat zcela klidní.

Kozoroh

Ač je to nečekané, svůj protějšek objevíte přes přátele. Vstřícný Merkur ve Vodnáři vám pomáhá vnímavostí a citlivostí, přičemž jste se svým objektem zájmu schopni až telepatických sklonů! A kdy se schyluje k největší milostné explozi? Dnes večer.

Vodnář

Máte obdivuhodný talent na vydělávání peněz. Dnes si však dávejte pozor na to, abyste se nestali obětí vlastního špatného úsudku a neudělali nevhodnou investici. Raději si vše pořádně prověřte a zeptejte se odborníků, nespoléhejte jen sami na sebe.

Ryby

Můžete dnes mít dojem, že jste příliš svázaní stereotypem a ubíjeni rutinou. Vyvolá to ve vás vnitřní neklid a podrážděnost, není to ostatně nic divného, máte to tak teď skoro každý den. Nepropadejte panice, že se to nezmění. Jen to chce trpělivost!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.