Horoskop na čtvrtek 16. března: Venuše varuje před nevěrou

Beran

Venuše se dnes přesouvá do znamení Býka a ženy mohou v tyto dny snáze otěhotnět. Pokud tedy už nějakou dobu plánujete potomka, je ten pravý čas udělat zásadní krok. Je pravděpodobné, že se budete obávat změny, proto se poraďte s partnerem a rodinou.

Býk    

Nenecháte si ujít šanci na nový vztah. Když vidíte příležitost, nedovolíte, aby vám proklouzla mezi prsty, což je chvályhodné. Díky tomu si můžete říct, že jste nic nepropásli. Máte však sklon trochu tlačit na pilu. Dejte pozor na přílišnou aktivitu.

Blíženci         

Vaše kariéra se nyní nachází v klidném a stabilním období, kdy nehrozí žádné velké výkyvy. Důsledkem proto bude, že se přestanete zabývat povinnostmi a dovolíte si trochu vypustit. Ve středu vašeho zájmu se nyní bude nacházet osobní život a partner.

Rak    

Před okolím na sobě nedáte znát, že jste nešťastní. Naopak. Budete se tvářit, že je všechno v nejlepším pořádku. Je to však dobře? Nebojte se nejbližším lidem přiznat, že máte problémy. Uvidíte, že se vám bude trápení okamžitě snášet o něco lépe.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Můžete očekávat větší příjem. Tato zpráva vám zlepší náladu a celý den budete zářit jako sluníčko. Informace vám totiž vytrhla trn z paty, jelikož na tom finančně v poslední době nejste zrovna nejlépe. Naštěstí se však začíná blýskat na lepší časy.

Panna 

Nadřízený v práci vás rozčílí. Vztek však budete dusit v sobě, jelikož si dobře uvědomujete, že šéf je přece jen šéf a respekt vám nedovolí se ozvat. Je to ale dobře? Uvědomte si, že mlčením nic nespravíte. Možná stojí za to, zkusit menší kritiku.

Váhy  

Venuše dnes vstupuje do Býka, a váš vztah tak může procházet náročným obdobím. Klidně můžete zatoužit i po jiném partnerovi. Než však učiníte nevratný krok, zamyslete se nad tím, zda chcete zahodit veškerý čas a energii, které jste vztahu věnovali.

Štír     

V práci budete čelit konkurenci. Nenechte se tím však ovlivnit, uvidíte, že vaše přednosti jsou nesporné a očividné. Brzy si to uvědomí také vaši nadřízení a díky tomu se potenciálních soků rozhodně nemusíte bát. Přesto se na sobě snažte pracovat.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď! 

Střelec

Máte sklony utrácet, proto se může lehce stát, že se necháte unést a zakoupíte zbytečně drahou věc. Mějte se tedy dnes na pozoru a snažte se každou investici pečlivě promyslet. Uvidíte, že je to mnohem výhodnější než případné pokusy o reklamaci.

Kozoroh         

Nový vztah budete brát velice vážně. Na jednu stranu je vaše oddanost a spolehlivost chvályhodná, ovšem nic se nemá přehánět. Nezapomeňte, že občas je nutné trochu povolit uzdu, zapomenout na přehnaná očekávání a jednoduše se bavit. Potřebujete to.

Vodnář           

Hádkám se dnes prozřetelně vyhnete, a to i přesto, že podněty se na vás budou sypat ze všech stran. Vy však máte jiné starosti. A zbytečné rozepře jsou to poslední, o co stojíte. Přesto se nebudete bát dát rázně najevo, co chcete a co si myslíte.

Ryby  

Úspěchy v zaměstnání pro vás dnes budou naprosto vedlejší. Mnohem důležitější se ukáže být váš vztah, kterému věnujete opravdu maximum. Partner to s nadšením ocení, a proto se můžete těšit na den plný pohody, vášně, lásky a vzájemného rozmazlování.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.