Horoskop na čtvrtek 16. května: Potřebujete v životě nějakou změnu

Beran 

Neodkládejte radši vážný rozhovor se svým protějškem. Promluvte si o tom, jak si představujete další společné roky. Docela vás překvapí, jak se vaše plány a představy dojemně shodují. Na oslavu byste si jistě mohli dopřát dražší romantickou večeři.

Býk    

Nebudete prožívat zrovna veselé hodiny, z jistého důvodu vás obestře smutek a melancholie. Alespoň ve vzpomínkách se vrátíte do dnů, kdy bylo všechno sluncem zalité. Překvapivě vás to donutí se vzmužit a začít budovat něco nového, perspektivnějšího.

Blíženci          

Budete vzteky bez sebe, protože se náhodou dozvíte, že jste se stali cílem nechutných pomluv. Hned zjistíte, kdo je má na svědomí a budete si s ním chtít promluvit. Měli byste to ale ještě zvážit. Zkuste radši najít nějakou rafinovanější odplatu.

Rak    

Potřebujete v životě nějakou změnu, jinak vám hrozí syndrom vyhoření. Kupodivu vám přitom pomůže náhoda, které však musíte jít pořádně naproti. Dobře sledujte, kdo vám podá pomocnou ruku a kdo se jen škodolibě dívá, jak si se vším sami poradíte.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Dostanete jen krátký čas na to, abyste se rozhodli v jisté zásadní věci. Jestliže se místo přemýšlení budete věnovat banalitám, hrozí reálné nebezpečí, že se ukvapíte. Nestyďte se požádat o radu osobu, která je sice o něco mladší, ale má zkušenosti.

Panna 

Blízký člověk se ocitne v nesnázích a vy mu po jistém váhání nabídnete pomocnou ruku. Nebudou to peníze, ale dobrá rada, jak z problémů ven. Není divu, že se na vás v podobných věcech začnou obracet i jiní lidé. Zkuste si založit poradenskou firmu.

Váhy

Vaše otevřenost upoutá pozornost jisté osoby. Když budete trpěliví, získáte i její náklonnost. Pomůže vám pak nastolit ve vašem životě pořádek. To ovšem neznamená, že se na ni máte ve všem spolehnout. Je načase, abyste se začali sami víc snažit.

Štír

Špatné svědomí vás potrápí tak, že své blízké bohatě obdarujete. Jestliže budete hodně štědří, můžete se dočkat podezíravých otázek. Předejděte jim tím, že se aspoň částečně přiznáte k botě, kterou jste nechtěně udělali. Ještě vás budou litovat.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Ve společnosti se bude všechno točit kolem vás. Obliba, kterou pocítíte, vám zvedne sebevědomí tak, že se odhodláte oslovit jistou vlivnou osobu. Když na to půjdete dost chytře, mohli byste z toho pro sebe něco získat. Třeba nabídku na dobrou práci.

Kozoroh

Po delší diskuzi se s partnerem shodnete na tom, že váš vztah nejvíc ničí stereotyp a nuda. Dobře uděláte, když se s nimi rozhodnete okamžitě skoncovat. Začněte už dnes plánovat program na prodloužený víkend. Hezká příroda a dobré jídlo udělají své.

Vodnář          

Přítel vám svěří tajemství, které se pro vás stane noční můrou. Nedovolte ale, aby vám cizí starosti nadělaly vrásky na čele a připravily vás o klidný spánek. Stačí kamarádovi poradit, ve kterých dveřích a u kterého specialisty by mohl najít řešení.

Ryby  

Aniž byste sbírali klepy, dozvíte se čirou náhodou nějakou pikantnost z vašeho okolí. Jen vaše rozvaha vás pak zachrání před unáhleným jednáním. Každý někdy udělá chybu. Bylo by vhodné, abyste postiženého jedince povzbudili.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.