Horoskop na čtvrtek 16. listopadu: Máte před sebou morální dilema

Beran

Dnes budete podávat naprosto bezchybné a precizní pracovní výkony. Nebojte se konkurence, nemůže vám totiž stačit. Můžete proto pracovat v klidu a pohodě. Vaši pozici nikdo neohrozí. Nadřízený vás navíc ujistí o tom, že máte velice slibně našlápnuto.

Býk    

V pracovní oblasti budete dnes trhat jeden rekord za druhým! Vaše tempo je vražedné. Máte tah na branku a odhodláním se s vámi nikdo nemůže měřit. Jen nezapomeňte, že žádný extrém není zdravý. Myslete i na jiné hodnoty než jenom na kariéru.

Blíženci          

Od dnešního dne bude vaše schopnost vstřebávat nové poznatky poněkud omezena. Ne že byste se nedokázali nic naučit, ale vaše pozornost bude těkavá a studium vám půjde trochu pomaleji než jindy. Potřebujete spíše akci a pohyb, ne suchou teorii.

Rak    

Když chcete, umíte být opravdu vynikajícími diplomaty. I dnes se budete muset vytasit se svými vyjednávacími schopnostmi, a to proto, abyste předešli bouřce v domácnosti. Bude to sice poněkud náročný den, ovšem podaří se vám vše, co si zamanete.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný tokání, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Vychutnáte si plody práce z minulých let. Ne nadarmo se říká, že trpělivost růže přináší. Díky mravenčímu, pilnému plnění povinností si dnes můžete hodit nohy na stůl a kochat se výsledky. Jenom neusněte na vavřínech, nemuselo by se to vyplatit.

Panna 

Budete krýt milostné avantýry svých zadaných přátel. A nebude vám to nijak po chuti! Bohužel jste ke svým kamarádům až příliš loajální na to, abyste je potopili přiznáním pravdy. Morálně se však nebudete cítit nejlépe. Takové situace těžko snášíte.

Váhy  

Konečně najdete protějšek, se kterým si budete opravdu rozumět. Již žádné tiché trpění něčeho, co vám ve skutečnosti není po chuti, již žádné tajnosti ohledně svých malých zlozvyků. Tentokrát budete bezvýhradně sami sebou. A partner bude nadšený.

Štír     

Padne na vás splín, jehož příčinu si velice dlouho nebudete chtít přiznat. Že by tichá závist? Štěstí druhých se někdy jen těžko snáší. Na tom však není nic špatného. Uvědomte si, že popíráním příčin lžete sami sobě a jen oddalujete vlastní štěstí.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Opačné pohlaví si vás dnes bude předcházet. Vy mu však nevěnujete příliš pozornosti. Uvědomujete si totiž, že jde jen o povrchní zájem, který v sobě neskrývá žádný hlubší potenciál. A na bezduchý sex opravdu náladu nemáte. Hledáte trvalé hodnoty.

Kozoroh         

Doma dnes bude vládnout velmi uvolněná nálada a vy se po dlouhé době budete cítit opravdu veselí a v pohodě. Znovu si uvědomíte, že domov je pro vás to nejdůležitější. Potřebujete stabilitu a jistoty, které vám může dát jen spokojená, šťastná rodina.

Vodnář          

Umanete si, že získáte srdce jisté osoby. To je však velmi smělý cíl, který není ve vašich rukách. Možná že o vás dotyčný projeví zájem, lásku však nedokážete ovládat ani vy, ani váš idol. Proto se nechte překvapit, kam až vás společný vztah zanese.

Ryby  

Menší finanční odměna je předzvěstí lepších časů. Proto konečně přestaňte propadat pesimismu ohledně blížících se Vánoc a myslete na to, jak se svými prostředky naložit co nejefektivněji. Prozíraví lidé nepotřebují mnoho peněz, aby udělali radost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.