Horoskop na čtvrtek 16. února: Pozor, ať si neuděláte ostudu

Beran

Nebudete dnes umět říkat ne, takže si můžete na svá bedra vzít více práce, než budete zvládat. Zkuste si udělat nějaký harmonogram a nezapomeňte do něj zahrnout také sebe – jídlo, odpočinek, spánek a rodinu. Té byste nedostatek zájmu nevysvětlili.

Býk    

Dobrá nálada bude vládnout na vaší firemní palubě, stejně jako ve vaší domovině. Starat se nebudete muset o žádné nenadálé situace, jenom si dobře pohlídejte některé větší transakce, abyste měli přehled. Na dobré časy se blýská i v oblasti lásky.

Blíženci          

Potěší vás nečekaný úspěch a budete mít ze sebe opravdu velmi dobrý pocit. Nebojte se klidně improvizovat na poli milostném. Nemějte pro každý případ nějaký milostný scénář. Někdy je milé, když věci volně plynou.

Rak    

Budete mít dnes pro strach uděláno a není vyloučeno, že klidně vyrazíte na pohovor, kde mají v požadavcích věci, které zatím neumíte. Co vám ale nebude chybět, je průbojnost. Navíc za vámi stojí rodina, takže můžete být i poměrně velmi přesvědčiví.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Nějaké myšlenky u vás budou stále pokulhávat za realitou. Je třeba se zaměřit na vzorce chování, které vám dělají největší potíže, a s těmi začít pracovat. Teprve potom se dostaví větší klid a pohoda v životě. S přáteli se odreagujete spolehlivě.

Panna 

Můžete dnes opravdu velmi zapomínat. Proto byste s sebou měli mít na nákup pravidelně nákupní lístek, zaškrtané položky v letácích nebo zdatného navigátora, který vás spolehlivě nasměruje k tomu, na co nechcete zapomenout. A nejen při nákupech.

Váhy  

Nebojte se dělat ve svém životě pozitivní změny, zvláště když víte, jak na ně. Vaši blízcí vás také překvapivě podpoří, takže nebudete na nic sami. V zaměstnání máte možnost rozběhnout nějaký nový projekt. Jenom na něj najít více potřebného času.

Štír     

I když budete ke konci pracovního týdne poměrně utahaní, stejně byste si měli najít čas na sebevzdělávání. Jsou témata, s nimiž by se vám hodilo umět pracovat a která byste mohli zařadit do svého repertoáru vědomostí. Nečekejte dnes s vyznáním.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Se sousedy dnes jedna ruka nebudete, což ostatně pro vás nebude žádné překvapení. Pokuste se ale vyhnout nějakým větším konfliktům, které by vám rozhodně nepřidaly. Naopak stresy by se mohly negativně podepsat na vašem aktuálním zdraví, což nechcete.

Kozoroh         

Hrát si s ohněm není nic pro vás, i když se říká, že zakázané ovoce nejlépe chutná. Jenomže vy máte rádi klidnější stav věcí. A když už dobrodružství, tak takové, které si dovedete korigovat sami. Neváhejte se ptát na vše, co vám v práci nebude jasné.

Vodnář          

Mars v Blížencích si na vás dnes vybere svou daň a vám se mohou zavírat víčka i v práci. Pokuste se nějak aktivizovat, ať si neutrhnete ostudu. Zkuste třeba dobrou kávu. Doma už se nad vaším spaním v křesle nikdo pohoršovat nebude, ale v práci vydržte.

Ryby  

Ještě než se vypravíte na pracovní cestu nebo někam na rodinnou návštěvu, znovu si překontrolujte, zda s sebou máte všechno potřebné, protože vracet se by byla zajížďka. Kdosi z rodiny vás pobaví svým smyslem pro humor a budete se cítit hned osvěžení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.