Horoskop na čtvrtek 17. srpna: Planety vám dávají šanci. Nepropásněte ji

Beran

Vyhněte se čemukoliv, co vypadá, že by se mohlo změnit v porovnávání sil anebo manipulativní hru. Nevyhrajete ani vy, ani protistrana, podobné jednání nyní nebude mít vítěze. Pouze vyplýtváte spoustu energie na něco, co se nepohne nikam dál.

Býk    

Lidé se cítí okouzleni a přitahováni vaším vtipem, inteligencí a originalitou. Můžete toho využít jak v oblasti kariéry, kde můžete svým šarmem zapůsobit na správné lidi a zajistit si lepší pozici nebo podmínky, tak i pro získání vysněného protějšku.

Blíženci         

Vaši pozornost bude přitahovat nějaká konkrétní událost, která se vás přímo týká. Budete muset řešit dilema. Rádi byste totiž zůstali u toho, že se nic neděje a věcem přikládáte větší význam, než mají. Na druhou stranu ale toužíte vědět všechno.

Rak    

I když už máte dovolenou za sebou anebo na ni třeba teprve čekáte, neměli byste se zabývat pořád jenom prací a starostmi okolo ní. Zkuste se trochu uvolnit a zapojte svůj smysl pro humor. Potřebujete trochu pročistit hlavu, ideálně zábavou s přáteli.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Je skvělé mít ambice, ale pokud se obáváte, že kariéra by mohla zasáhnout i do vašeho osobního života, pak budete muset dobře promyslet, co je pro vás důležitější. Každý to má nastavené jinak, záleží, jak jste na tom vy a čemu dáváte přednost.

Panna 

Flirtujte s novými myšlenkami, koncepty a aktivitami. Je čas, abyste se osvobodili od sebeomezujících představ o tom, co můžete nebo nemůžete dělat a na co se hodíte nebo nehodíte. Jedině takto můžete nejlepší verzi sebe sama představit i ostatním.

Váhy  

Pokud vám dnes nejde nic od ruky a také soustředění vázne, berte toto zpomalení jako možnost nabrat svěží dech a upřesnit si své cíle a plány. Je to rozhodně lepší než plýtvat energií na problémy, se kterými dnes nepohnete. Zítra bude zase lépe.

Štír     

Dnes se věci nejspíš poněkud zkomplikují a zbrzdí. Vyvolá to ve vás podráždění a chuť se rozčilovat, ale tím nic nevyřešíte. S intenzivními akcemi se také nedostanete daleko, takže vám nezbývá než to dneska zkrátka a dobře nějak vydržet a zvládnout.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Navzdory dobrému stavu vašeho konta cítíte potřebu lépe spravovat své finance. Také spravedlivě a realisticky zhodnotíte, že byste si mohli ledacos odepřít. Je lepší mít rezervu než v případě nutnosti vstupovat do finančních závazků v podobě úvěrů.

Kozoroh         

V tomto období měsíce se zaměřujete na dosažení svých cílů a planety vás v tom podporují. Zejména v oblasti kariéry můžete zaznamenat mimořádné šance. Ty nesmíte propásnout, proto se soustřeďte na vše, co se okolo vás děje, a buďte připraveni k akci.

Vodnář           

Pokud se budete držet emocí a způsobu myšlení z minulosti, můžete se tím vzdát příležitosti přijmout filozofii, která vám pomůže dosáhnout většího naplnění. Váš nynější příklon ke svobodě a nezávislosti však nebere vůbec ohled na okolí a vaše blízké.

Ryby  

Snažíte se naplňovat potřeby jiných minimálně se stejnou péčí jako ty své. Určitá nerozhodnost je nyní možná, protože k některým přistupujete ze svého úhlu pohledu a moc je nechápete. Ale přesto jste poctiví a snažíte se o porozumění a empatii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.