Horoskop na čtvrtek 18. ledna: Přijde překvapení ze zahraničí

Beran

Co se týče finanční sféry, držíte v ruce karty, jejichž přínos není zanedbatelný. Máte dobrý nosánek na to, jak vydělat peníze, přičemž vynikáte zejména v hodnocení událostí a finančních příležitostí, které jsou od vás odděleny většími dálkami.

Býk    

V tomto dni na vás čeká příležitost, abyste si zlepšili své příjmy nebo získali finanční podporu od osoby, která vám může být nápomocná při uplatnění vašeho talentu nebo vašich výrobků. Venuše tahá pěšci po šachovnici ve vašem zájmu! Užívejte si to.

Blíženci          

Dnešek neslibuje žádné pohádkové zbohatnutí, i když máte možnosti jednat s lidmi, kteří mají objemné kapsy. Odměněni za své výkony tedy můžete být dost dobře, pokud nečekáte zázraky. Přesto si řekněte svou cenu a neprodávejte se rozhodně lacino.

Rak    

Venuše společně s Uranem posílá dáreček v podobě úspěchu v zaměstnání či podnikání. Vězte, že čím méně se dá tento úspěch očekávat, tím bude pro vás velkolepější! Hvězdy signalizují, že nejvíce profesních překvapení může uhodit během odpoledne.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
v roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Chystejte se na křtiny nového projektu! Svému okolí a veřejnosti také dokažte, že umíte být v klíčovém okamžiku na správném místě. Prostě objevit se, konat a zazářit. Tak, jak je v popisu práce vašeho znamení. Dopřejte si prožívat opravdový úspěch.

Panna 

Ve finanční sféře se v tomto měsíci nejedná o žádný zvláštní aplaus, chce to tedy trpělivost. Venuše si tvrdohlavě staví hlavu a svým postavením ne a ne popřát nákupům. Snad trochu přívětivěji se tváří k transakcím a objednávkám přes internet.

Váhy  

Vaše finanční situace je vynikající, ale pokuste se více si důvěřovat a jednat ve všech oblastech vašeho života s větší razancí. Málo si věříte a některé příležitosti, které se vám nabízejí, necháváte proplout bez užitku. Můžete si dovolit riskovat.

Štír     

Nenechte se dnes na pracovišti vyprovokovat některými agresivními jedinci, kteří se vám jako zákonem schválnosti motají do života. Mars je pro vás výzvou a vy máte jeho energii využít konstruktivněji. Máte dostatek energie pro jakoukoliv zkoušku.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Práce je pro vás velmi uspokojivou melodií. Laskavá Venuše hraje do noty zejména vám, podnikatelům, pusťte se do hledání nových kontaktů a klientů, překvapení čeká i v zahraničí. Mnohým z vás přibude nová zodpovědnost, kterou oceníte a také zúročíte.

Kozoroh         

Po profesní stránce kladou planety důraz na vaše cíle a nehodlají být žádní lakomci – na scénu se totiž chystají pracovní příležitosti. Měsíc je dnes v konjunkci s Jupiterem a lze vyvozovat, že budete těžit z několika neuvěřitelně šťastných náhod.

Vodnář          

Máte moc změnit podmínky, které vás dráždí a jsou pro vás nepohodlné, á propos nejste z těch, kteří se dají přitlačit jen tak ke zdi. Vaše svobodychtivé nitro nechce být umlčeno. Nebojte se vydobýt si své místo na slunci a usmívat se na vaše okolí.

Ryby  

Respektujte sliby a závazky a ke konečným termínům nebuďte laxní. Mars v Kozorohu vás pak odmění excelentní vyhlídkou – dohlédnete vysoko. Hvězdy prozrazují, že nejpříznivějším časem je období kolem odpoledne, snažte se ho tedy nepropásnout.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.