Horoskop na čtvrtek 2. dubna: Blízcí nebudou mít pro vaše tempo pochopení

Beran 

Probudí se ve vás ohromná chuť cestovat a poznávat daleké kraje. Movitější Berani promění sny v realitu a pořídí letní dovolenou nebo okamžitý výlet do neznáma. Ostatní se spokojí alespoň se čtením cestopisů nebo sledováním dokumentárních pořadů.

Býk    

V současném partnerství jste maximálně spokojeni a nic byste na něm neměnili. Vaše nitro ovšem nahlodává nejistota, zda to má s láskou stejně i vaše drahá polovička. Rádi byste se jí zeptali na rovinu, ale ve čtvrtek pouze chodíte kolem horké kaše.

Blíženci          

Čtvrtek je jako stvořený pro přípravu důležitých dokumentů a úrodné půdy pro pracovní kroky. Jste nesmírně aktivní a pro realizaci své vize dokážete zázraky. Volný den využijete aspoň k tomu, abyste dobře promysleli svou taktiku k profesnímu růstu.

Rak    

Žádná důležitá informace před vámi dnes neprchne. Máte oči a uši všude a také vaše schopnost informovat nejbližší okolí je na vysoké úrovni. Jenom si dejte pozor při drobných lžích a vykrucování. Nedokážete se ovládnout a působíte příliš škrobeně.

PARTNERSKÝ HOROSKOP!
Dárek na 1. máje! Dárek na poslední chvíli! Jen za 399 Kč. Objednejte hned!

Lev     

Váš obvyklý cit pro detail a ladnost je díky hvězdám během čtvrtka ještě zesílen. Zajímáte se o umění a neváháte do něj investovat nemalé částky. Z movitějších zrozenců Lva se stanou mecenáši umění. Máte vytříbený vkus a při výběru nešlápnete vedle.

Panna 

Čtvrtek je ideálním dnem pro všechny Panny, které se rády předvádějí. Umíte zvýraznit silné stránky a naopak potlačit drobné chybičky. Vyzařuje z vás osobité kouzlo, s nímž umíte skvěle pracovat. Díky tomu se vám bude dařit v činnostech, které souvisí s kulturou.

Váhy

Díky přízni hvězd se cítíte ve svém živlu. Dohodnuté obchody vyjdou na výbornou a plní se psané i nepsané dohody. Není vyloučeno, že se k vám zakutálí první finance jako příslib lepších zítřků. Ty jsou pro vás dostatečnou motivací do další akce.

Štír

Ve čtvrtek byste se měli soustředit na individuální aktivity, například úklid domácnosti či třídění dokumentů. Jste puntičkářsky založení, což hvězdy během dne ještě více zdůrazní. Vaši blízcí nebudou mít pro vaše tempo a specifické myšlení pochopení.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Pokud jste rádi středem pozornosti, pak pro vás čtvrtek představuje naprosto ideální den. Na srdci vás hřejí pracovní úspěchy uplynulého týdne, které si necháte od příbuzných náležitě pochválit. Ovšem za tvrdou dřinu se dokážete odměnit i vy sami.

Kozoroh

Veškeré vaše kroky dnes přibržďuje Saturn, což byste měli mít neustále na mysli. Nevyplatí se investovat energii do boje s větrnými mlýny. Nyní máte příležitost rozmyslet si své kroky a doladit je do posledního detailu, než přijde čas na realizaci.

Vodnář          

Nastává ideální doba pro všechny Vodnáře, kteří pomýšlejí na vdavky či společnou domácnost se svým protějškem. Hvězdy vás nyní tlačí k tomu, abyste si promluvili především o materiální stránce těchto kroků. Přijdete na poměrně zajímavé poznatky.

Ryby  

Nejlépe se dnes cítíte na čerstvém vzduchu v klidné náruči přírody. Bude vám vyhovovat společnost stejně založeného jedince, který má s podobnými aktivitami již nějaké zkušenosti. Pokud byste mohli, nejraději byste uprchli z ruchu velkoměsta nadobro.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.