Horoskop na čtvrtek 2. listopadu: Čeká vás jedinečná příležitost

Beran

Zachovat si chladnou hlavu je ústředním mottem tohoto dne. I když budete zahrnuti problémy a úkoly, nenechte se vyvést z konceptu. Postavte se všemu čelem a udělejte si plán, jak budete postupovat při jejich řešení. Buďte aktivní a vše zvládnete!

Býk    

Připravte se na to, že se na vás dnes možná obrátí někdo z příbuzných nebo známých s dotazem, zda byste mu nemohli ručit na finanční závazek. Pokud víte, že ne, řekněte to hned. Pokud si však nejste jistí, nechte si čas na rozmyšlenou. Pořádně vše zvažte!

Blíženci          

Venuše v Panně vás dopuje obrovským množstvím energie, takže ostatní mají dojem, že máte sílu doslova jako lokomotiva. To ale neznamená, že s ní můžete plýtvat bez rozmyslu. Šetřete si ji na důležité věci. I dnes se obloukem vyhněte tomu, co za to nestojí.

Rak    

Dnes buďte od rána ve střehu. Hrozí totiž, že váš jindy brilantní úsudek bude tak trochu narušený a nevyvarovali byste se šlápnutí vedle. Musíte si dávat dvojnásobný pozor na to, abyste nenaletěli na nějakou podvodnou nabídku, která bude vypadat velmi lákavě.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Lev     

Každý den v listopadu bude bohatý na mnoho skvělých příležitostí. Nebude tomu jinak ani dnes. Je třeba, abyste vše náležitě využili. Proto buďte aktivní, nenechte se odradit prvním neúspěchem, a pokud bude třeba, nebojte se požádat ostatní o pomoc.

Panna 

Postavení retrográdních planet Uranu i Jupiteru vám bude dost ztrpčovat život. Také dnes budete mít problémy s dostatečně rychlým řešením úkolů a budete muset dávat pozor, abyste nenadělali zbytečné chyby, protože se špatně soustředíte.

Váhy  

Na mnoho aspektů vašeho života dnes budete nahlížet ze zcela jiné perspektivy. Může v tom sehrát roli vliv planet anebo cokoliv jiného. Každopádně to ve vás probudí velmi příjemný, osvěžující pocit. Ověříte si pevnost názorů a správnost svých úsudků.

Štír     

Dnešek vám dovolí ocenit lidi, kteří vás obklopují. Jsou často zdrojem vaší dobré nálady a dobíjejí vás optimismem. Také podporují váš smysl pro humor a víru ve vlastní schopnosti. Díky tomu vidíte věci z jiného úhlu a rovněž v jiných souvislostech.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Všechno, co dnes řeknete, má smysl, je možné tomu porozumět. Zjednodušeně se tomu říká, že to má hlavu i patu. Svou excelentní rétorikou okouzlíte své okolí. Využijte toho nejen v zaměstnání, ale i při získávání lásky vysněné osoby! Půjde to snadno.

Kozoroh         

Vlivem energie Merkura se budete pokoušet dotahovat věci do zdárného konce a zdá se, že oproti včerejšku se vše obrací k lepšímu. Není to zdání, hvězdy opravdu slibují v brzké době úlevu a expanzi. Zatím se držte při zemi a buďte rádi za to, co máte. 

Vodnář          

Věci budou dnes vykazovat rozdílnou energii i průběh. Něco půjde snadno jako po másle, takže vítězství bude vaše téměř bez boje. U jiných věcí se pořádně zapotíte a jejich řešení vás bude stát hodně nervů i energie. Dejte si pozor na komunikaci!

Ryby  

Vaše finanční situace je dobrá a stabilní. Budete proto dnes řešit nákup jisté drahé věci, do které byste zároveň uložili peníze. Pokud nejste odborníci, názor kolegů a přátel nestačí. Najděte si čas a navštivte specialistu. Nechte si udělat posudek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.