Horoskop na čtvrtek 2. února: Dnes můžete zakopat válečnou sekyru

Beran

Nová láska vás uvede do rozpaků. Bude to však ryze příjemná nejistota. Koneckonců moc dobře si uvědomujete, že vás nový partner zbožňuje. Nepochybujte o tom ani dnes. Pokud máte otázky, nebojte se s nimi vyrukovat. Rozhodně totiž není čeho se bát.

Býk    

Občas míváte divoké nálady, ne však dnes. Tentokrát se přiřadíte spíše ke konzervativnější části populace. Budete klást důraz na tradici a velmi vás rozhodí, pokud něco nebude tak jako vždycky. Vaši blízcí naštěstí tyto roztomilé vrtochy pochopí.

Blíženci          

Dnes vám to opravdu sluší. Přesvědčí vás o tom mimo jiné i opačné pohlaví, které se za vámi bude okázale otáčet. Nepřeceňujte však fyzickou stránku svého já. Vaše kouzlo a sex-appeal jsou dány i tím, že z vás přímo vyzařuje pozitivní energie a radost.

Rak    

Obvykle jste rádi mezi lidmi a v samotě si nelibujete. Dnes však zatoužíte po soukromí, což vaše blízké překvapí. Připravte se proto na zvídavé otázky. Jen vy však víte, co se děje. Pokud nechcete své pocity sdílet, raději si vymyslete nevinnou lež.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Budete mít skvělou příležitost k velmi výhodné koupi. I když jste nic podobného neplánovali a finančně na tom nejste nejlépe, uvědomte si, že taková příležitost se nemusí opakovat. Proto zvažte pro a proti a nebojte se dnes trochu zariskovat.

Panna 

Zatoužíte po nové věci. Okamžitě tedy začnete jednat a důkladně šetřit. Připravte se na to, že partner z vašich plánů nebude nadšený. K šílenství ho dohání zejména povaha vytoužené investice. Nenechte se však jeho poznámkami rozhodit. Nemyslí je tak.

Váhy

Čeká vás nebývalý pracovní úspěch. Pokud se nebudete stydět projevit své nadání a ukázat konkurenci, že na to máte, můžete se těšit na opravdu výjimečný den. Utvrdíte se také v tom, že směr, kterým jdete, je správný a naplňuje vás. Jen tak dál.

Štír     

Když něco slíbíte, také to dodržíte. A to i přesto, že vám splnění závazku přinese strasti a problémy. Vaše slovo je pro vás však důležité a chcete, aby si u ostatních zachovalo váhu. To se vám opravdu daří. Okolí vás pro vaši zásadovost obdivuje.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Jupiter se nachází ve znamení Berana. To se promítne především do partnerského vztahu, který se zklidní a harmonizuje. S partnerem budete působit spíše jako dlouholetí nejlepší přátelé než jako vášniví milenci. Na tom však není nic špatného. Naopak.

Kozoroh         

Vaše hvězdné znamení se nachází pod vlivem planety Venuše, tak se připravte na příliv citů. Zamilovat se nebude dnes nic těžkého. Máte sklon jednat unáhleně a mít na očích růžové brýle. Tento zkreslující pohled by mohl přinést komplikace v práci.

Vodnář

V lásce dnes zavládne pohoda a harmonie. S partnerem si ujasníte veškeré předchozí sváry a konflikty a konečně zakopete válečnou sekyru. Oba si přitom oddechnete. Nyní se můžete oddat příjemným stránkám partnerského vztahu. Rozmazlujte se navzájem.

Ryby  

Přímo před nosem vám vyroste pracovní konkurence. Trochu vás to zaskočí. Na druhou stranu, potenciální sok vás vyburcuje z letargie a donutí vás na sobě zapracovat. To je ryze pozitivní, neboť v poslední době jste měli sklony usnout na vavřínech.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.