Moderní bydlení

Horoskop na čtvrtek 20. července: Neváhejte, máte šanci uspět

Beran

Samozřejmě se chcete líbit, takže nákup oblečení, módních doplňků a údržba vzhledu je aktuálním tématem. Nenecháte si do něj ale příliš mluvit, což může vést doma ke konfliktům ohledně rodinného rozpočtu. Menší poradě se dnes proto nevyhnete.

Býk    

V zaměstnání se můžete spolehnout na přízeň hvězd. Planetární vládci posílají radu i vám, kteří stojíte na prahu zamilování a nové lásky, nebojte se být hned od začátku upřímní, protože si tím ušetříte nejedno trápení. Pokud je to ten pravý, jste OK.

Blíženci         

Jste v práci velkými tahouny, ke kterým někteří hledí se závistí a jiní s obdivem. Máte nyní taktéž výjimečně dobrou intuici, která dává štěstí ve spekulacích. Nebojte se více investovat a vydělat tím pořádný balík peněz na horší časy. Doma vás ocení.

Rak    

Dnes je ideální den pro vymalování bytu, renovaci interiéru okrasnými tapetami či novým uspořádáním nábytku. Nicméně všechno má mít svou rovnováhu, tak nenechávejte zahálet ani váš společenský život – přátelé by se na vás zlobili, což nechcete.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Jste hodně podezíraví a máte pocit, že je před vámi něco zatajováno. Abyste byli klidní, je určitě dobré, abyste si s daným člověkem na toto téma promluvili a vyjasnili si, jak to mezi vámi skutečně je. V zaměstnání se vám bude dařit na výbornou.

Panna 

Někdo ve vašem okolí se trápí. Marně si lámete hlavu, kdo by to mohl být? Hlavním kandidátem může být vaše dítko, a to kvůli potlačovaným lítostivým emocím. Ideální bude vytáhnout ho někam na výlet a dát řeč o všem možném, co je třeba pro lepší náladu.

Váhy  

Merkur s Venuší vás v první polovině dne činí velmi šikovnými ve vydělávání peněz. Máte zvláštní intuici a elán pro to, abyste objevili správné zdroje zisku. A pozor, nejenom objevili, ale uměli je také správně využít. Tak již dále neváhejte a směle do toho!

Štír     

V zaměstnání sice budete muset dělat přesčas, ale ve finále z toho mohou pro vás plynout i finanční výhody. Čím více se v těchto směrech aktivujete, tím kýženější bude z toho dopad v blízkém budoucnu. Doma to pochopí, vždyť vás též čeká dovolená.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Dnes není dobré věnovat až tolik pozornosti všem svým koníčkům a pak se zase snažit na úkor kariéry všechno dohánět. Váš vládce Jupiter, který je nyní v Býku, s vámi už dlouho hraje duel kdo s koho a žádá se po vás rovnováha ve všech směrech.  

Kozoroh         

Se svým partnerem nebo současnou láskou můžete zaznamenávat nepříjemné konflikty skrze finance. Házet si o některé výdaje korunou by sice mělo vtip, ale ve finále byste se mohli stejně zase pohádat, tak to raději zkuste s větší láskou a empatií.

Vodnář          

Mějte teď na paměti, že potřebujete nyní energií šetřit, a ne ji zbytečně vypouštět! Proto zkuste dělat jenom to nejnutnější a více odpočívat. Zasloužíte si nabrat síly a vaši blízcí zase vaši přítomnost na akcích, které jsou pro ně důležité.

Ryby  

Je ten nejsprávnější čas k užívání si volného času a organizování společných aktivit. Brouzdání přírodou vás bude bavit, a když k tomu ještě přidáte nějaké zajímavé letní zážitky, třeba na hradech a zámcích, duše bude velmi spokojená – jak vaše, tak blízkých.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.