Horoskop na čtvrtek 20. dubna: Podnikněte něco bláznivého

Beran

V tomto období je pro vás výhodné požádat o zvýšení platu, zaslat přihlášku do výběrového řízení na vysněnou pracovní pozici či udělat jiné kroky přinášející úspěch a prosperitu. Nezapomeňte své štěstí pokoušet i dnes. Nepropásněte jediný moment.

Býk    

Pokud pro sebe hodláte vykomunikovat důležité pracovní změny a výhody, pak dnes požádejte svého nadřízeného o rozhovor. Není důvod to odkládat, a navíc vám meteorický roj Lyridů poskytne podporu. Důležité je však vědět, co přesně chcete a umět to správně podat.

Blíženci          

Ve vašem okolí dnes bude panovat zvýšená nervozita. Vy to ustojíte i v zaměstnání budete patřit k té hrstce lidí, kteří dokážou zachovat klid. Tím si získáte u ostatních respekt, i když ne všichni ho budou schopni projevit. Každopádně zabodujete.

Rak    

Jupiter s Marsem vám v tomto měsíci nakládají horu starostí a povinností, které někdy jen stěží zvládáte. I dnes máte dojem, že jste na ně úplně sami. Bude nejlepší sepsat si úkoly podle důležitosti. Požádejte blízké, aby přiložili ruku k dílu.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Projevte dnes svou nápaditost. Konstelace planet vám také dodává chuť podniknout něco bláznivého a neobyčejného. V práci ji kroťte, ale v soukromí ji projevte naplno. Mezi přáteli, s rodinou nebo partnerem. Někdy si prostě můžete vyhodit z kopýtka.

Panna

Navzdory tomu, že dnešní energie Slunce, které přechází do Býka, ve vás vzbudí chuť upřednostnit trpělivost, praktičnost a spolehlivost, nudit se rozhodně nebudete. A ani lidé okolo vás, protože budete vtipní a vaše postřehy nebudou postrádat lehkost.

Váhy  

Pokud se dnes při pohledu na stav svého konta vyděsíte a v peněžence také máte vítr, je to stav, se kterým musíte do konce měsíce počítat. Je nutné, abyste se uskromnili ve výdajích a snažili se příliš neutrácet. Jinak budete brzy s penězi na suchu.

Štír     

Pokud potřebujete získat některé lidi na svou stranu a určité věci posunout dále, bude se vám dnes, kdy Slunce přechází do nového znamení Býka, docela slušně dařit. Je však třeba mít reálná očekávání a cíle. Vsaďte na komunikaci a svůj šarm!

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

V tomto měsíci si vás peníze nacházejí doslova samy. Je to především díky vaší práci, takže zvýšíte svou aktivitu. Dnes se budete snažit natolik, že večer pocítíte lehké vyčerpání. Je to malé varování, peníze skutečně nejsou v životě nejdůležitější.

Kozoroh         

Dnes obdržíte nabídku na další spolupráci s firmou, pro kterou jste právě dokončili důležitou práci. Takového uznání svého výkonu si velmi vážíte, povzbuzuje to vaši sebedůvěru. Dobré reference jsou ve vašem oboru důležité a povedou k novým úspěchům.

Vodnář          

Peníze budou tématem, které dnes budete probírat nejvíce. V práci budete s kolegy řešit výši vašich současných platů, ve vztahu možnost zřídit si společný účet a pokud jste někomu půjčili peníze, tak také upomenutí jejich vrácení. Buďte důrazní!

Ryby  

Slunce, které se dnes přesouvá do Býka, radí, abyste se v tomto období soustředili na všechny záležitosti, které jste dlouho nechávali stranou. Dnes se pusťte do promýšlení jejich řešení a buďte přitom poctiví k sobě i dalším zúčastněným.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.