Horoskop na čtvrtek 21. března: Dnes vám budou hvězdy přát

Beran

Dnes vám nenažene strach zaměstnavatel ani prošvihnuté datum narozenin vašeho kamaráda. Husí kůži vám lehce paradoxně způsobí slibně se vyvíjející vztah. Z vážných známostí totiž máte až dětinské obavy. Je načase dospět. Snažte se překonat sami sebe.

Býk    

Dozvíte se, že vám určitý člověk nepřeje výhody, kterých se vám dostává. Lidská závist je velmi nepříjemná, zamyslete se však, jestli okolí nedáváte zbytečné záminky. Okázalé vystavování majetku a všech benefitů zrovna nepřispívá k dobrým vztahům.

Blíženci          

Dnes budete mít úspěšný den a o svoji radost se podělíte i s okolím. Přesvědčíte se, že sdílené potěšení je dvojnásobné potěšení. Vaši přátelé a rodina totiž projeví nezištné nadšení a podporu. Važte si takových vlastností, nejsou totiž úplně běžné.

Rak    

Dnes zjistíte, že máte u svého vysněného protějšku velikou naději. Bude to mít za následek nejen výbuch euforie, ale také sníženou pracovní schopnost po celý zbytek dne. Na druhou stranu, kdo by se divil, že? Teď jen vymyslete, co budete dělat dál.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Až se s nejnovějšími úspěchy svěříte dobrému příteli, budete trpce zklamáni jeho reakcí. Místo podpory se vám totiž dostane jen kousavé odpovědi. Nenechte si zkazit radost. Smutná pravda je, že váš kamarád pouze závidí. Berte jeho chování s rezervou.

Panna 

Dnes dokážete, že jste v zaměstnání naprostá jednička. Nová konkurence, která se objeví, se vás sice bude snažit svrhnout z trůnu, brzy však zjistí, že jste těžkým soupeřem. Roznesete všechny rivaly na kopytech a ani vám to nedá příliš práce.

Váhy  

Dnes vám budou hvězdy přát především v oblasti lásky a vztahů. Potkáte totiž člověka, se kterým doslova splynete. Setkání bude opravdu vypadat osudově, tolik toho budete mít se svým protějškem společného. Souznění bude až neuvěřitelně dokonalé.

Štír     

Obvykle se do zaměstnání příliš netěšíte, dnes byste ovšem měli! Čeká vás totiž velmi milé překvapení. Ať už se bude týkat vašich kolegů, úspěšného jednání, nebo překvapivé finanční prémie, rozhodně vám nečekaná událost velice zpříjemní pracovní den.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

I když jste ve vztahu spokojení a v podstatě si nemáte na co stěžovat, vaše srdce najednou zahoří pro někoho jiného. Zpytovat svědomí a snažit se zatlačit city hluboko do svého nitra ale stejně nepomůže. Budete se muset se situací vypořádat jinak.

Kozoroh         

Váš silně vyvinutý smysl pro spravedlnost nesnese klepy a drby, které se v poslední době šíří o jistém člověku. Pocit rozhořčení bude o to větší, že jste si dobře vědomi neoprávněnosti oněch pomluv. Nebojte se vystoupit z řady a zarazit zlé řeči.

Vodnář          

Čím dál více poznáváte, že láska, kterou právě prožíváte, vám byla souzena. Máte vztah, o kterém jste vždycky snili, plný vášně a citů a zároveň pevný jako skála. S vaším protějškem se dokonale doplňujete. Dejte si jenom pozor na lidskou závist.

Ryby  

Nepatří mezi konfliktní typy, naopak. Většinou se snažíte nevyhledávat spory. Dnes to však neplatí. Narazíte totiž na člověka tak zlého a škodolibého, že to nebudete schopni ignorovat. Hlupáka pak usměrníte tak rychle a trefně, že to překvapí i vás.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.