Horoskop na čtvrtek 21. prosince: Máte velkou šanci na změnu

Beran

Silné trio Jupitera, Merkuru a Slunce hraje Beranům ódu na radost. Jejich líbezné tóny pocítíte zejména v milostném životě, kdy si s miláčkem notujete jako čerstvě zamilovaní. Oblíbenost u opačného pohlaví narůstá, toho by měli využít singles.

Býk    

Milí Býci, na pracovišti vsaďte na svou spolehlivost a schopnost dovést každý úkol do detailu. To vám přinese plusové body u náročných nadřízených. Kolegy si zase udobříte sympatickým přístupem a nějakým úplatkem na zub. Nemáte přebytky cukroví?

Blíženci          

V oblasti zaměstnání dostanete skvělý tip, jak zlepšit svou napjatou finanční situaci. Ačkoliv se vám to zpočátku bude zdát nemožné, nakonec do toho vložíte všechnu svou energii a pro nový druh práce se nadchnete. Život je přece změna, tak proč ne.

Rak    

Skvělá kariéra čeká Raky, jejichž profesní působení je spjaté s vodou nebo tekutinami. Ti nebudou ve své kariéře plavat ani náhodou. Každý krok máte promyšlený a nehrozí, že byste sešli z vytyčené cesty. Jednání s nadřízenými ale odložte až na zítra.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku 2024 těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED váš měsíční horoskop!

Lev     

V zaměstnání můžete udělat ohromný krok kupředu. Překvapí to nejenom kolegy, ale i vás samotné, protože jste nepočítali, že se do konce roku může něco změnit. Opak je pravdou! Jupiter spolu se Sluncem pracují ve váš prospěch a vaše kariéra expanduje.

Panna 

Pokud vyhlížíte pracovní cesty, buďte při nich opatrní a obrňte se trpělivostí, protože se ve hvězdách zrcadlí možné komplikace. Rozumnější bude přenechat je kolegům, nebo je odsunout na zítra. Chcete-li ušetřit svou nervovou soustavu, nahlaste si dovolenou.

Váhy  

Využijte vrozené smírčí schopnosti a vneste do mezilidských vztahů harmonii. Ve sporech blízkých osob fungujete jako smírčí soudci, kteří si poradí i s pořádně tvrdým oříškem. Připadáte si jako v pohádce o rybáři a mlynáři. Nejste vy chytrá horákyně?

Štír     

Umělecké cítění Štírů je na maximu. Experimentujete se zařízením interiéru, vybíráte originální dárky pro rodinu a ladíte vánoční atmosféru k dokonalosti. Vsaďte na svůj vkus a nebojte se odvážného řešení. Zapojíte-li příbuzné, výsledek je zaručen.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Chcete každému vyhovět, takže trochu zapomínáte na své zájmy. Nabitý diář se navíc odrazí na narůstajícím stresu, a ten zase nedělá dobrou službu zdraví. Uvědomte si, že máte právo na vlastní program. Klidně vypněte telefon a skryjte se před světem.

Kozoroh         

Máte šanci vymanit se ze vztahu či pracovní pozice, která vám brání v rozmachu. Poslechněte intuici a nebojte se šlápnout do neznáma. Každý krok kupředu je lepší, než zůstávat na místě, na němž nejste spokojeni. Nečekejte na nový rok, začnete ihned.

Vodnář          

Pokud o něco v soukromém životě upřímně usilujete, Venuše ve Štíru vám to dopřeje. Další indicií ke štěstí v rodinném kruhu je nemyslet pouze na své blaho, ale snažit se potěšit své blízké. Darovaná radost se během dne znásobí a vrátí zpátky jako bumerang.

Ryby  

Kategoricky odmítáte trpět v roli podřízeného pracovníka. Potřebujete mít volnost, abyste mohli prokázat své profesní schopnosti. Vyhněte se zbytečným dohadům s klienty i vedením, i když se vám spousta věcí nelíbí, momentálně nemáte lepší nabídku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.