Horoskop na čtvrtek 23. května: Vaše prozíravost vás zachrání od pohromy

Beran 

Dopřejte svým blízkým nějaký mimořádný zážitek. Hlavně děti by potřebovaly nějaké nové impulzy. Dnes by možná stačila dlouhá procházka po místech, k nimž vás vážou velice milé vzpomínky. Pak byste mohli vzít rodinu třeba do vyhlášené restaurace.

Býk    

Budete dneska tak náladoví, že s vámi nevydrží ani vaši nejbližší lidé. Ztratíte svůj kredit, jestli se rychle nevzpamatujete. Možná bude dokonce třeba, abyste vyhledali pomoc vyhlášeného specialisty. S vaší psychikou bohužel není něco v pořádku.

Blíženci          

Zažijete konflikt, který nebude příjemný. Impulzivně se přitom rozhodnete k jisté věci - a kupodivu toho pak nebudete litovat. Konečně budete mít šanci vyjasnit si dávný spor s někým, kdo vám v životě chyběl, i když jste si namlouvali, že to tak není.

Rak    

Jedna z věcí, které by vám teď mimořádně prospěly, je změna bydlení. Zviklat by vás mohla jenom lenost, výmluva na finance není relevantní. Vedle vás totiž existuje člověk, který vám dokáže sjednat tak výhodnou hypotéku, že pak nemůžete odolat.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Dobře míněné rady vašeho přítele vám pomohou objevit nový zdroj financí, což vám umožní, abyste si splnili jedno dávné přání. Zatím se s tím ale nesvěřujte svým nejbližším. Lepší bude, když za nimi přijdete s hotovou věcí. Nemusí být nadšení jako vy.

Panna 

Razantně se postavíte za dobrého přítele, kterému kdosi ubližuje, a vysloužíte si tím ve svém okolí pověst zásadového člověka. Dobře uděláte, když si začnete zvyšovat kvalifikaci. Změna je to, co teď potřebuje, abyste si udrželi nabyté sebevědomí.

Váhy

Jistá událost v rodině vás přinutí, abyste se ohlédli do minulosti. Objevíte věci, které vyústí v radikální změnu životního stylu. Je zřejmé, že všechno bude souviset se zdravím, respektive s vaší genetickou výbavou. Začněte na sebe mnohem víc dbát.

Štír

Sami moc dobře víte, že jen dovolená, kterou prožijete podle svých představ, vám vlije do žil novou energii. Budete ji brzo potřebovat, takže zapracujte na tom, aby se vám vydařila. Po boku musíte mít každopádně člověka nebo lidi, kteří vám sednou.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Budete správně otálet s přijetím lákavé nabídky do chvíle, než si ověříte, že všechno je skutečně tak, jak vám jistá osoba tvrdí. Vaše prozíravost vás zachrání od menší pohromy. Potvrdí se vám, že důvěřuj, ale prověřuj nejsou jenom prázdná slova.

Kozoroh

U vašich dveří se objeví někdo, koho znáte velmi povrchně. Osloví vás s jistou záležitostí a budete se muset rychle rozhodnout. Jestli se se vám zdá, že se něco přihodí, bude to pravda a nebude to tak docela příjemné. Hrozí vám roztržka ve vztahu.

Vodnář          

Objevíte v sobě dnes tolik vnitřní síly, abyste vyrovnali starý dluh. Člověka, který se neštítí takřka ničeho a se kterým máte nejenom vy špatné zkušenosti, odvážně postavíte na pranýř. Nemusíte se obávat reakcí okolí. Všichni vám budou tleskat.

Ryby  

Starosti, kterých jste se v těchto dnech obávali, se vám naštěstí obloukem vyhnou. Rodina to bude chtít oslavit způsobem, který vám vezme dech. Počítejte s tím, že víkend bude bouřlivý. Ukážou se u vás i lidi, které jste nepotkali snad celá léta.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.