Horoskop na čtvrtek 23. listopadu: Čeká vás překvapivé setkání

Beran

Domluva s vašimi blízkými bude poněkud ztížená. Pokud nemusíte, neřešte žádné složité problémy, omezte se na debaty o běžných věcech. Hvězdy slibují, že už brzy se situace uvolní. Budete moci dohnat vše, co jste zameškali, včetně společných zážitků.

Býk    

Venuše ve Vahách nedovolí, aby vám rudé praporky v pracovní aréně pokazily náladu. Nejlépe se daří vám, kteří máte možnost při své práci rozšiřovat neustále své obzory. Dnešek je pro vás tím, ve kterém se vám daří vydělávat peníze.

Blíženci         

Nezadaní by měli do výběru protějšku kromě vášní zapojit i rozum. Hvězdy nabádají k opatrnosti hlavně před příliš sebevědomými jedinci, kteří by později mohli přehnaně zasahovat do vaší svobody. Mohli byste prozřít až ve chvíli, kdy už budete svoji.

Rak    

Hvězdy naznačují možnost překvapivých setkání. Máte šanci potkat milou osobu, kterou jste už hodně dlouho neviděli. Můžete nečekaně narazit třeba na dávnou lásku nebo kamaráda ze školních lavic. Je jasné, že povídání nebude záležitostí pár minut!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dnes zejména vy, kteří podnikáte, můžete narazit na marsovské prskání. Tento neklidný rebel je k vašemu znamení v opozici a snaží se mezi vámi a profesními partnery rozdmýchat nervozitu. Bude na vás, jak dnešní situace ustojíte a zachováte klid.

Panna 

Během pracovní doby vydáte velké množství sil, i kdybyste ji však nastavili přesčasem, nebudete grogy. Naopak, později se odreagujete pohybovými aktivitami a nebudete se šetřit. Cítíte, že máte spoustu sil, tak proč je nevyužít podle svých přání.

Váhy  

Peněžní zóna nepatří mezi silné stránky tohoto období a nepomůže ani přítomnost štědrého Jupitera ve vašem znamení. Váš strážce peněz, Pluto, se s ním dostává do křížku a z jejich duelu čouhají spíš ztráty nežli užitek, je vhodné s tím tedy počítat!

Štír     

Listopad se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci a vám se může v zaměstnání nakupit řada úkolů. Určitě je dokážete zvládnout, proč se však přitom zbytečně nadřít? Hvězdy radí, abyste si vytvořili časový plán a snažili se postupovat systematicky.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Střelec

Nejste typ, který hned šílí a ruku na srdce. Ve skutečnosti je vaše motto čím víc, tím líp, přiznáváte? Velmi příznivé období lze očekávat, protože se dnes přátelí Merkur s Jupiterem, což pro vás znamená úspěšnou smlouvu a podporu vlivných osob.

Kozoroh         

Podnikatelé by měly být ostražití a vše si pro jistotu řádně pojistit. Váš vládce Saturn napovídá, že je vhodné nechat si dát veškeré sliby písemně, zejména pokud budete jednat s osobou ve znamení Ryb. Mnozí Kozorozi se tak vyhnou nepříjemnému zklamání.

Vodnář           

Hvězdy radí nezadaným, aby se nenechali uhranout nějakým suverénem. Mohl by se projevit jako pěkný uzurpátor. Jaký protějšek má tedy být tou správnou volbou? Je to klidný a vyrovnaný typ, jehož komunikace a myšlenky na vás zapůsobí velmi originálně.

Ryby  

Malou vesmírnou nápovědou, s kým vám bude dobře, je, že by se mohlo jednat o jedince zemského živlu, nejpravděpodobněji o Kozoroha nebo Býka. Od rána vám navíc vlídná Venuše dopřává úspěch v bankovních transakcích, všechno jde překvapivě hladce.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.