Horoskop na čtvrtek 24. srpna: Užijte si letní flirt

Beran

Doma vám podmínky přejí zejména v aktivitách s dětmi. Ať už se jedná o uklízení, či ještě lépe hraní. Snažíte se maximum svého času věnovat rozvíjení svých mladších příbuzných, jestliže máte své potomky, tak především jim. Jste hraví a máte fantazii.

Býk    

V milostné oblasti se vám daří velmi nadprůměrně. Všechny úsměvy i pohledy si ale získáváte svou inteligencí a svébytným šarmem, nespoléháte jenom na aktuální šance. Nic k vám nepřichází samo od sebe. Vy jste si toho vědomi a snažíte se o rozkvět.

Blíženci         

Při dnešku přijdete na to, že vaše domácí plány žádají menší změny. Rozhodnete se být ráznější a zaměřit se na postup. Výsledek pro vás bude i přes všechno očekávání ohromující, ba co více, příjemně překvapí i vaši příbuzní. Společně se nasmějte.

Rak    

Váš zájem o pomyslné teplé místečko nekončí, jenom jste zřejmě přehodili výhybku a začali si všímat lidí kolem sebe. Jejich majetek či oddanost vás již nebude tolik zajímat. V mnoha případech se budete muset omluvit za předchozí nevybíravé způsoby.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Jste dost chytří na to, abyste věděli, že žárlení nemá žádný smysl, dokud se s dotyčným nebudete muset tahat o své domácí papuče. To se potom ale dovedete přeměnit v pravou šelmu a zase vetřelce rychle zahnat na útěk, protože vaše je vaše.

Panna 

Daří se vám v oblasti podnikání a budete mít smělé plány na investice a další projekty. Odmítejte nyní veškeré nabídky, které by vás časově odvrátily od vašich projektů. Dobří obchodní partneři to pochopí a ti druzí by vám stejně činili potíže. 

Váhy  

Bude třeba veliké osobní síly, abyste v práci v osiřelém počtu spolu s kolegy zvládli všechno, co si na vás vedoucí připraví. Dobrá nálada na palubě tak bude téměř nezbytná. Navíc máte spoustu témat k řešení, takže ticha se bát určitě nemusíte.

Štír     

Čekají vás záležitosti, které vám v práci závidí opravdu jenom málokdo. Buďto půjde o převelení na nový úkol, nebo nějaké náročné školení. Vy se ale díky podpoře blízkých kolegů začnete chovat aktivně, sebejistě a jako předem daný vítěz. A zvítězíte.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Pracovní idyla vám končí velmi brzy, a tak si užívejte nynější období bez přísného dozoru vedení. Je vhodné pustit se do činností, které se vám dělají lépe bez dohlížecího výboru. Ideální čas je i pro to, abyste vyzkoušeli, co jste vždy chtěli. 

Kozoroh         

Raději se dnes v práci věnujte jiným činnostem a na rutinu na chvíli zapomeňte. Je vhodné se na nějakou dobu před vedením firmy či mistrem stáhnout a uhájit si své skromné firemní teritorium. Občasným ozdravným hádkám se nyní ale stejně nevyhnete.

Vodnář           

V oblasti vaší kariéry se pokuste věnovat činnostem, které vás doposud příliš nezajímaly. Přinuťte se vnímat novinky z různých oborů, přestože si o nich myslíte, že jsou samoúčelné. Nakonec totiž přijdete na to, že některé mohou podstatně ulehčit práci.

Ryby  

V některých případech není vyloučeno, že přehodnotíte v práci klidně i několikrát svůj názor. Přijdete navíc na oblasti, ve kterých se můžete dále rozvíjet. Jestliže budete uvažovat o dalším vzdělání, srovnejte si napřed pro a proti jednotlivých nabídek a uvidíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.