Horoskop na čtvrtek 25. května: Slunce v Blížencích varuje

Beran

Dnes nastane vhodný čas pro rozvíjení tvůrčích aspektů vaší povahy. Slunce v Blížencích a Venuše v Raku vám umožňují bavit se a zažít dny plné bezstarostné pohody. To si také po těch všech nervácích zasloužíte. Využijte odpočinku na maximum!

Býk    

Měli byste se zaměřit na ujasnění si svojí sféry vlivu. Jestliže jste doma dvě nebo více silných autorit, bude dobré stanovit si pravidla, a především se dohodnout, kdo a o čem bude vlastně rozhodovat. Ne každý má totiž co mluvit do všeho a ušetříte čas!

Blíženci          

Ve druhé polovině května můžete zahájit nová studia. Vaše intelektové a komunikační schopnosti jsou na tom mnohem lépe než jindy. Způsobil to váš vládce Merkur, který vám teď opravdu přeje. Není nic jednoduššího než toho využít na sto procent!

Rak    

Vhodný čas pro seznamování se s lidmi. Snažíte se být společenští. Přesto si ve velkém kolektivu připadáte osamělí a těšíte se domů. V rodině vás zase nebaví intelektuální tlachání. Kde můžete nalézt zklidnění, je příroda. Vyrazte za město a kochejte se.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dusná atmosféra, která doma panuje, bude rozptýlena. Před tím se však nevyhnete nepříjemnému konfliktu, který bude vyvrcholením potlačovaných emocí. Přestože ve sporu padne pár ostrých slov, nebudete si dělat hlavu. Konstruktivní hádka vám prospěje.

Panna 

S Venuší v Raku jste více plodní. Jestliže delší dobu plánujete miminko, konec května je skvělý čas pro jeho početí. Setkáte se díky zvýšenému sex-appealu s vícečetnými milostnými nabídkami. Vy ale plánujete rodinu, proto netoužíte po jednorázovém rozptýlení.

Váhy  

V oblasti lásky se vám daří nadprůměrně dobře. Máte stále pozornost partnera a vaše vzájemná láska je doslova vidět. Můžete se jako dvojice přetrhnout, abyste si udělali radost drobnými dárky, z čehož mají samozřejmě radost i ti, od kterých nakupujete.

Štír     

Je vhodný čas pro lásku, vášeň a tvůrčí práci. Budete mít gejzíry nápadů, jak potěšit svého partnera. Nastanou i vhodné dny pro výlety a návštěvy míst, kam jste se vždycky chtěli podívat a do této doby jste si na to nenašli ještě čas. Nyní už ano.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

V tyto dny jste ztratili přízeň Merkura v Býku, který vám dával schopnost rychle se učit nové informace. Pokuste se věnovat rodině, která si konečně zaslouží vaši přítomnost doma. Věnujte se různým restům, které už byly na spadnutí, a vychutnávejte volno.

Kozoroh         

Po celé toto období byste měli mít čas konečně sami na sebe a svoje blízké. Využijte toho a věnujte se všem svým oblíbeným činnostem naplno. Pozvěte na schůzku ty, které rádi uvidíte ihned, a s jinými třeba vyrazte někam na pozdní prázdniny.

Vodnář          

Jedná se o čas, ve kterém se vám může povést propojit informace z různých oborů a vytvořit si vlastní myšlenkové zkratky. V budoucnu k vám lidé budou chodit pro rady a obdivovat vaše větší či menší pracovní zlepšováky. Teď se odměňte sami.     

Ryby  

Slunce ve znamení Blíženců vám ukazuje, že se máte chovat více rozumově. Rádi se spoléháte na svou intuici, ale musíte si přiznat, že vás někdy klame při posuzování lidí. Ideální je, pokud se vám podaří skloubit oba dva dary – rozum i cit do jednoho.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.