Horoskop na čtvrtek 25. ledna: Venuše řádí! Budete stěží ovládat své choutky

Beran

I sebemenší pracovní problémy a překážky vám budou připadat nepřekonatelné. Měli byste se snažit zachovat pozitivní pohled na svět, i když to teď nemáte jednoduché. Nejlepší bude, když si dáte na chvilku pauzu a odreagujete se oblíbenou činností.

Býk    

Ve vztahu to zaskřípe, alespoň z vaší strany. Cosi vám totiž vyvolá vzpomínky na nedávnou nevěru či jen záletnické úmysly. I když jde o věci, které jste považovali za vyřízené, dnes se přesvědčíte, že tomu tak není. Jen jste je zametli pod koberec.

Blíženci          

Ostatní členové vaší rodiny vám dnes polezou opravdu na nervy. Dá se to pochopit, zvlášť jakmile si přiznáte, že chyba není ve vašich blízkých. Náročné okolnosti posledních dnů vám přidělávají vrásky, přesto však nemáte právo vylévat si vztek na své rodině.

Rak    

Vliv dnešního úplňku ve Lvu přináší zaměření na vaši kariéru, máte dost sil, i když vaše pracovní rutina může být otočena ve zvyšující se shon. V dosavadní práci může být nalezena nová cesta, kudy budete kráčet ke svým snům a plnění předsevzetí.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pocítíte nepříjemnou tíhu těžkého rozhodnutí, které však nemůžete dále odkládat. Proto se jednou provždy rozhodněte a za svou volbou si stůjte! Je to jediná šance, jak se nezbláznit. Nikdy nemůžete mít vše. Smiřte se s jistými ztrátami, získáte víc.

Panna 

Podaří se vám vyříkat si spory se sourozenci. Připravte se však na bouřlivou hádku, při níž vás ostrá slova nejspíš neminou. Jak se však říká, po bouřce bývá klid. Vztahy se díky ní ujasní a atmosféra bude upřímnější a čistší. Obrňte se trpělivostí.

Váhy  

Zkuste popřemýšlet nad budoucností. Kde vidíte sebe, partnera, popřípadě potomky za pár let? Možná je nejvyšší čas uvažovat nad budoucím stavem financí. Spoření je nejlepší cesta, jak zajistit pohodu a pocit jistoty pro všechny. Zamyslete se nad tím!

Štír     

Venuše nacházející se v Kozorohu vám propůjčí nezkrotnou vášeň a touhu. Budete jen stěží ovládat své libido. Energii však můžete využít velmi pozitivním a tvůrčím způsobem! Dnes se vám bude dařit především ve sférách improvizace a rychlého úsudku.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Nastává skvělé období pro splacení veškerých dluhů. Proto se věnujte situaci svého úvěru, máte šanci ji jednou provždy vyřešit. A dluhy nemusí být pouze finanční! Pokud jste někomu něco slíbili, něco nevrátili či se zapomněli ozvat, dnes to napravte.

Kozoroh         

Nastává ideální den na projev opravdových citů. Pokud existuje něco, co byste rádi vyjádřili, dnes budete mít skvělou příležitost. Nebojte se být iniciativní. Dbejte především na upřímnost a vyhněte se frázím. Uvidíte, že dosáhnete kýženého výsledku.

Vodnář          

Vliv dnešního úplňku ve Lvu bude patrný. Svou přítomností ve Lvu, který je vaším opozičním znamením, se tento úplněk zaměřuje na oblast vašeho partnerského vztahu. Nenechte si rozvířit manželskou idylku bezvýznamným flirtem.

Ryby  

Připravte se na menší partnerské neshody, naštěstí se ale velice rychle urovnají. Podaří se vám vyříkat si důležité věci a dozvíte se mnoho informací o svém protějšku. Poučte se ze současných nedorozumění, v budoucnu se vám budou zkušenosti hodit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.