Horoskop na čtvrtek 27. července: Venuše svádí k utrácení, nedejte se

Beran

Mars, který je dnes poslední den ve znamení Lva, vám pomůže rozvinout rodinné i pracovní vztahy. S trochou diplomacie máte šanci na úspěch týkající se kariérního růstu. Příležitost zastoupit nepřítomného kolegu si nenecháte pláchnout mezi prsty. Skýtá mnohé výhody.

Býk    

Vzhledem k většímu přílivu financí zřejmě přemýšlíte o tom, jak vhodně investovat. Ideální je vložit peníze do sebe a své rodiny. Kupte si zájezd za poznáním dalekých krajů či jazykový kurz. Cestování a vzdělání jsou právě nyní nejlepší investicí.

Blíženci         

Můžete si dopřát luxus a pořádně se hýčkat. Své výdaje teď nemusíte tolik kontrolovat a ideální investicí je momentálně cokoliv, co souvisí s vaším dokonalým vzhledem. To, jak vypadáte, totiž hraje velkou roli při získávání dalších příjmů.

Rak    

Dnes se vám zdá, že jste tlačeni do rozhodnutí, které udělat rozhodně nechcete. Nehodláte být do ničeho manipulováni ani nuceni. Zkuste se proto zamyslet nad možností rozumného kompromisu a nepřistupujte na nic, čeho byste mohli později litovat.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

I když jste hrdé a královské znamení, jste obdařeni také notnou dávkou soucitu a empatie. Tyto vaše stránky zrovna teď vystupují do popředí a dokážete nejenom pohladit slovem, ale i účinně pomoci tam, kde je to zapotřebí. Lidé to na vás oceňují.

Panna 

Tento měsíc jste jednou dole, jednou nahoře. Snažíte se proto pracovat, jak jen to jde, a vydobýt si v zaměstnání uznání. Je však třeba si dát pozor na to, abyste v očích kolegů nevypadali jako šplhouni, kteří se snaží dostat nahoru stůj co stůj.

Váhy  

Čeho máte někdy nedostatek, je pokora. Vaši přátelé vám to ale rádi odpouštějí, protože vědí, že ve vás mají někoho, na koho je spolehnutí a kdo je v případě nouze nenechá na holičkách. Dnes vás někdo zřejmě opět požádá o pomoc. Jako již tradičně neodmítnete.

Štír     

Máte dojem, že ve vašem životě je svoboda poslední dobou jen fantazie, a ne realita. Cítíte se svázáni a máte chuť se pořádně rozlétnout. Dnes vám v tom brání vnitřní neklid a nepozornost, nemůžete přijít na způsob, jak vše dovést do zdárného konce.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Koncem měsíce musíte s financemi zacházet jako se šafránem. I když vám jich na účet nepřibude málo, Venuše ve Lvu vás svádí nejenom k flirtům a romantice, ale také k utrácení. Navíc jste od přírody velkorysí, a to je kombinace nebezpečná vašemu kontu.

Kozoroh         

Nastává příznivé období, kdy máte dveře otevřeny v bankách a finančních ústavech, využijte toho. Požádejte třeba o úvěr nebo hypotéku. Schválení by mělo proběhnout bez problémů a můžete dostat i výhodnější podmínky, například nižší úrokovou sazbu.

Vodnář          

Máte kolem sebe lidi, kteří vás dobíjejí svým optimismem a smyslem pro humor. Díváte se díky nim na svět jinou optikou a pomáhá vám to překonat chvíle, kdy vám není zrovna do skoku. Ne každý má takové štěstí, važte si jich a dávejte jim to najevo.

Ryby  

Váš talent na vydělávání peněz je obdivuhodný. Ale ani ten vás neochrání od špatné investice anebo nerozvážného utrácení. To je právě to, co nyní ohrožuje vaši finanční stabilitu. Zapomeňte proto dnes na úžasnou věc, kterou jste zahlédli za výlohou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.