Horoskop na čtvrtek 27. dubna: Pozor na milostné pletky z minulosti

Beran

Připravte se, že v zaměstnání dnes budou rozhodovat především odborné znalosti. Proto byste se rozhodně neměli nechat zahanbit. Pokud cítíte, že máte jisté mezery, je nejlepší příležitost začít na sobě pracovat. Uvidíte, že všechno lehce doženete.

Býk    

Zisky jsou na cestě. Konečně se zúročí vaše dlouhodobá snaha a vy si výrazně finančně polepšíte. Vyvstane proto otázka, jak s penězi naložit. V tomto ohledu buďte prozíraví a poučte se z minulých chyb. Jenom tak máte jistotu úspěchu a výhodnosti.

Blíženci          

Některé kolegy nechtěně podráždíte zdánlivou arogancí. Podstata je však někde jinde. Jednoduše nemáte náladu na žerty a jde o vám o dobré výkony. Pokud to však spolupracovníkům nevysvětlíte, mohlo by dojít ke konfliktu. Buďte tedy raději upřímní.

Rak    

Dnes je ideální den na rozpravu o rodinných financích. Zkuste se proto s partnerem domluvit na budoucím rozpočtu a investicích do domácnosti. Smiřte se však s tím, že budete muset přistoupit na jisté kompromisy. Nakonec však najdete optimální řešení.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Nechtěně se stanete svědkem nepříjemné hádky. I když budete mít sto chutí se do sporu zapojit či alespoň zkusit roli prostředníka, raději se držte stranou. Vztek by se totiž mohl přenést i na vás. Nejlepším řešením bude počkat, až se svár přežene.

Panna 

Dařit se bude zejména Pannám, které si živí jako úředníci, ekonomové či lékaři. Smysl pro detail, schopnost rychle se rozhodovat a trpělivost vám dnes budou ku prospěchu. Ale také ostatní Panny prokáží, že na sobě umí zapracovat. Máte ctižádost!

Váhy  

Buďte obezřetní, lehce by se totiž mohly provalit vaše žhavé milostné avantýry z minulosti. Pokud tedy máte co skrývat, raději nepíchejte do vosího hnízda a držte se spíše zpátky. Pokud tak učiníte, můžete si být jisti, že všechno dobře dopadne.

Štír     

I když jste od přírody velice kritičtí a rádi projevujete svůj názor, dnes s připomínkami raději šetřete. Zejména pokud se jedná o vašeho partnera. Je totiž pravděpodobné, že by se ho vaše poznámky mohly nepříjemně dotknout a nerovnal by se s nimi.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

V práci budete velice uznávaní, a to jak mezi svými spolupracovníky, tak u svých nadřízených. Toto zjištění vám logicky udělá velkou radost, přesto byste neměli usnout na vavřínech. Dál na sobě pracujte a uvidíte, že vás čeká opravdu hvězdná kariéra.

Kozoroh         

Podaří se vám dokončit rozdělané resty, díky čemuž vám spadne kámen ze srdce. Vezmete si ze situace ponaučení a příště se vyvarujete nechávat důležité věci na poslední chvíli. Naštěstí vás teď čeká poněkud klidnější období. Náležitě si ho užijte.

Vodnář          

Konečně si uděláte jasno nejen v tom, co cítíte vy, ale také v tom, co cítí váš protějšek. Vzájemně si tak konečně plně porozumíte a váš vztah získá nové dimenze. Pohoda a harmonie, kterou tak získáte, vám zlepší náladu a úsměvy budete jen hýřit.

Ryby  

Láska vám dá nové síly! Dnes bude hýřit elánem, kterým nakazíte také své okolí. Navíc získáte energii do boje s překážkami, na které jste v minulosti rezignovali. Snažte se proto změnit vše, co se vám nelíbí. Chce to jen odhodlání, a to vám nechybí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.