Horoskop na čtvrtek 28. září: V manželství máte problém se stereotypem

Beran

Na obzoru je potyčka s miláčkem. Hvězdy vás o svátku nabádají, že vás protějšek bude brát vážně jen tehdy, když budete schopní vysvětlit, proč děláte to, co děláte. Nesnažte se blafovat, ihned byste byli odhaleni. Upřímnost vám navíc dodá na důvěryhodnosti.

Býk

Pokud jste o svátku v práci, setkáte se s příliš bohémskými lidmi, až vám nakonec poleze na nervy, že se nedá s nikým mluvit vážně. Na druhou stránku jim ale budete závidět jejich pohodu a vyrovnanost, a slíbíte si, že alespoň jeden den zkusíte být v pohodě a nad věcí.

Blíženci          

V dnešní svátek je vhodné popovídat si s členy rodiny. Zavzpomínáte společně na staré časy a budete si připomínat zábavné historky z minulosti. Skvěle se u toho pobavíte a připomenete si, jaké pouto vás drží pohromadě. Usínat budete s dobrým pocitem.

Rak    

Dnes nebudete příliš společenští a raději si zalezete někam do soukromí a budete o samotě vymýšlet nové pracovní postupy. Fantazie vám pojede na plné obrátky a budete si představovat, jak se vyjímáte na vedoucí pozici a kariérně neustále rostete.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes se vám nebude chtít být součástí žádné hádky. Jen otráveně zívnete a jdete si po svém. Máte recht! Později se ovzduší pročistí a postoje druhých se upraví. Hvězdy dávají svůj souhlas, že můžete investovat do věcí, které vám skutečně přinášejí radost a pohodlí. Užijte si to na výbornou.

Panna 

Pracovně dnes budete schopní lámat skály. Zatvrzelost, s jakou se do práce vrhnete, by potřeboval skoro každý z nás. Zatnete zuby a budete pracovat jako šílení, jen abyste si dokázali, že na to máte. Odměnou vám bude obdiv všech přítomných.

Váhy  

O dnešním svátku vám dojde, že byste na své děti neměli být tak přísní, protože si to nezaslouží. Uvědomíte si, že za své prohřešky nemohou, jejich osobnost se totiž teprve utváří. Bezdětní, neříkejte, co byste u svých dětí nikdy netolerovali, je to lež.

Štír     

Méně úspěšní přátelé na vás mohou žárlit. Ačkoliv vám to nejprve bude líto, uvědomíte si, že s tím stejně nic nezmůžete, tak je necháte, ať si myslí, co chtějí. Přesvědčování o zbytečnosti jejich činů by vám vzalo čas a energii. To nemáte zapotřebí.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Dnes nemusíte nikoho o ničem přesvědčovat. Celá rodina vám bude věřit, že máte potřebu samoty, a nebudou vám do ní nikterak zasahovat. Ačkoliv si nejprve budete chvíle klidu vychutnávat plnými doušky, za chvíli zjistíte, že vám jejich společnost chybí.

Kozoroh         

V lásce budete málo sebejistí, což se odrazí nejen v partnerských dlouhodobých vztazích, ale i na prvopočátku těch počínajících. Odhoďte zábrany a nesmělost, jsou naprosto zbytečné. Raději se své polovičce plně otevřete, uvidíte, že vám bude lépe.

Vodnář          

Rodinu bude zajímat váš svět a vy z toho budete nesví. Nejste zvyklí na tolik zájmu o svou osobu, tak budete celý den přemítat, co za tím vězí. Věřte, že doopravdy nic, jen si vaši bližní uvědomili, že jim na vás záleží, a proto se začali vyptávat.

Ryby  

V oblasti manželství si nebudete vědět rady se stereotypem, který vám společně strávený čas nastolil. Věřte, že není nic jednoduššího než najít společné zájmy, kterých jste si doposud nevšímali. Nesezdaní budou hledat způsoby, aby k rutině nedošlo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.