Horoskop na čtvrtek 29. června: Dnes se změní váš pohled na život

Beran

Dnešek po vás vyžaduje, abyste se vypořádali s nostalgií a sentimentem. Tyto ošidné pocity totiž dokážou při pohledu zpět pořádně zkreslit realitu i skutečné dojmy. Není třeba je od sebe odhánět, ale držte se nohama na zemi a uvažujte realisticky.

Býk    

Dnes budete řešit události z minulosti, které stojí mezi vámi a vašimi přáteli. Obstojíte jedině tak, že se k nim postavíte čelem, a pokud jste se něčím provinili, nebudete se bát to přiznat. Stejně tak odpusťte dávné křivdy a podejte ruku ke smíru.

Blíženci          

Koncem června byste měli poslechnout hvězdy a zapracovat na své kondici. Můžete začít ve volném čase s rekreačním sportováním. Vyrazte třeba už dnes odpoledne do fitka. Brzy vás to začne bavit natolik, že se sportu budete chtít věnovat pravidelně.

Rak    

Dnes se dozvíte nové informace ze širokého příbuzenstva a od sousedů. Některé z nich vás hodně překvapí. Nevyhýbejte se ani kratším cestám, mohou vám do života přinést hodně pozitivních změn. Důležité je, abyste byli všímaví a dívali se kolem sebe.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na cestách.

Lev     

Čtvrtek přinese mnohé zajímavé a nečekané novinky a nabídne vám nový pohled na některé problémy a situace. Kde jste dosud tápali, najednou budete vědět, co máte udělat, abyste záležitosti pomohli dovést ke zdárným koncům. A to je vážně k nezaplacení!

Panna 

Dnes se vám díky planetárním energiím podaří zbavit mnoha negativních postojů, které se týkají zejména toho, jak získáváte peníze a jak s nimi nakládáte. Otevřte se novým příležitostem! Uvidíte zkrátka mnoho věcí v úplně jiném, jasnějším světle.

Váhy  

Konec června posílí vaši odvahu a smysl pro individualitu. Budete nezávislí v jednání i v tom, co si myslíte. I když je super stát si za svým názorem, někdy je dobré nechat si poradit od jiných lidí. Pokuste se dnes zamyslet nad tím, co vám říkají ostatní.

Štír     

Dnes se nečekaně osvětlí nejasnosti ve vašem zaměstnání. Tyto záležitosti se celkově dotknou vaší kariéry. Máte možnost vylepšit si postavení v práci a získat větší autoritu. Budete se však muset vypořádat s člověkem, který vám hází klacky pod nohy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Čtvrteční den se bude točit okolo práce a kariéry. Ta se díky nečekanému impulzu může začít ubírat zcela jiným směrem, než jak jste předpokládali a plánovali. Někdy se takové věci zkrátka stávají. Máte dost sil i na zásadní změny, tak si věřte a vykročte!

Kozoroh         

Celý den budete řešit finanční záležitosti, kdy se mohou objevit věci, které souvisí s bankovními smlouvami. Pokud máte někde nějaký prohřešek, bude vám připomenuta nutnost nápravy. Jestliže jste však vzorní klienti, přijde nabídka zvýhodněného produktu.

Vodnář          

Dnes nebo v nejbližším období dostanete nabídku na delší služební cestu, pracovní či studijní pobyt ve vzdáleném městě anebo v zahraničí. Může přijít také zajímavá nabídka skvělé dovolené. Aktivovány jsou u vás i vazby na zahraničí, využijte jich.

Ryby  

Soustřeďte se dnes na emoce týkající se zážitků z minulosti. Díky jisté situaci dostanete šanci poučit se z minulých úspěchů i neúspěchů a využít těchto poznatků pro svou budoucnost. Půjde o hluboký průzkum vaší duše, který však dobře zvládnete!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.