Horoskop na čtvrtek 29. prosince: Planety vám nabídnou pomocnou ruku

Beran

Díky Merkuru, který je v kvadratuře s Venuší, máte nyní tendence si spoustu věcí idealizovat. V případě nezdaru pak prožíváte frustrace a vztek. Určitého zklamání se můžete dočkat i dnes, a tak budete nevrlí. To vám ale nepomůže, uvolněte se.

Býk    

Energie dnešního dne podporují logické uvažování a praktičnost. Mělo by se vám dařit v práci i v plánování různých věcí. Zkuste proto popřemýšlet nad něčím, co potřebujete dovést ke zdárnému konci, anebo si sedněte k plánování některých záležitostí.

Blíženci          

Váš vládce Merkur vám vzkazuje, že pokud chcete cestovat za zábavou, čiňte tak do podvečerních hodin. Od té doby je totiž retrográdní a věci by mohly váznout, což není právě to, co byste si přáli. Překvapit vás ale může nějaká milá pozornost.

Rak    

Pokud potřebujete získat něčí podporu, nebo jen zatlačit v určitých věcech, využijte dnešního dne. Energie Slunce vás ve vašich snahách podpoří a snadno tak dosáhnete něčí přímluvy nebo jiné intervence. Nespoléhejte však jen na to, snažte se i sami.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Pokud se vás dnes zmocnila lehká deprese, není to nic divného. To se mezi Vánocemi a začátkem nového roku někdy stává. Něco je za vámi a něco před vámi. Ulevte si činností, která vám přináší radost. Věnujte se svým koníčkům a nenechte se nikým rušit.

Panna 

Jestli jste konečně našli osobu, se kterou dnes míříte na první schůzku, buďte sami sebou. Začínat vztah přetvářkou jenom proto, abyste se zalíbili, je cesta k brzkému konci. Důležitá je upřímnost, i kdyby tato schůzka měla být zároveň tou poslední.

Váhy  

V práci dnes můžete nečekaně přijít na taková řešení, o kterých jste snili celý rok. Merkur v kvadratuře s Venuší vám přinášejí bystrý odhad, skvělou intuici a také perfektní vyřídilku. Na poslední chvíli tak můžete předvést své schopnosti před nadřízenými.

Štír     

Dnešek se vyznačuje pohodovou atmosférou a vy jste těmi, kdo ji šíří dále. Pokud se ve vaší blízkosti ocitne někdo, kdo v souvislosti s končícím rokem není právě v ideálním rozpoložení, pokuste se ho rozveselit. A mělo by vám to jít docela snadno!

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

Buďte rádi, že si v tomto období tak skvěle rozumíte se svou rodinou. Dnes využijte toho, že vaše děti mají vánoční prázdniny a vyjeďte si někam na výlet. Takové akce vaše vztahy ještě prohlubují, a navíc na ně budete jednou všichni rádi vzpomínat.

Kozoroh         

Není vyloučeno, že dnes potkáte někoho z vaší minulosti, může jít o spolužáka, bývalého kolegu anebo kamaráda z dětství. Kromě toho, že ho rádi uvidíte, se můžete dozvědět novinky o dalších vašich společných známých. Budou dost šokující i veselé.

Vodnář          

Dnes pochopíte, že zdrojem vaší dobré nálady jsou často lidé ve vašem okolí. Právě oni vás mnohdy dobíjejí optimismem, dokážou podpořit vaši víru ve vlastní schopnosti a dopují vás energií. Díky nim vidíte věci i v mnohých jiných souvislostech. 

Ryby  

Energie dnešního dne vás bude nutit dotahovat věci do konce. Je to pro vaše dobro. Úkoly, udělané napůl, jsou zdrojem budoucích problémů. A ty se snažte odbourat, zvolna se připravuje vaše expanze, která vám v mnohém přinese úlevu. Máte se nač těšit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.