Horoskop na čtvrtek 29. února: Hvězdy radí opatrnost

Beran

Na přestupný rok se vzbudíte s pocitem obrovské odvahy a zaujmete dravý přístup ke všemu, co vás dnes potká. Máte pocit, že se vám otvírají nové obzory a že můžete v brzké době objevit něco, co vám dosud zůstávalo utajeno. Toužíte statečně vyrazit vpřed.

Býk    

Překvapí vás dnes schopnost nahlížet na určité věci z minulosti novým pohledem, který ve vás vyvolá pocit uvolnění. Už jste to dost potřebovali, špatně zpracované zážitky vás omezovaly. Byly jako břemeno, které vám bránilo žít naplno a radovat se.

Blíženci          

Někdo se vám dnes bude snažit vnutit svůj názor a přesvědčit vás o jeho správnosti. Nesnášíte, když si lidé myslí, že mají právo vám mluvit do života. A to i tehdy, pokud to s vámi vlastně myslí dobře. Ohraďte se! Zvládnete to i přes vnitřní napětí.

Rak    

Dnes objevíte nové a velmi uspokojivé způsoby, jak můžete vyjádřit sami sebe. Umožní vám to duševní expanzi a růst a přinese také více radosti ze života. Je přitom celkem jedno, jestli půjde o projekt, uměleckou tvorbu anebo soukromé podnikání.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Na přestupný rok máte dostatek energie pro jakékoliv vyjednávání. Podaří se vám zařídit výhodnější podmínky různých smluv i dohod. Využijte toho v zaměstnání i v soukromí. Můžete se pokusit dosáhnout kompromisu i ve věcech, kde se to jeví obtížné.

Panna 

Budete se dnes muset domáhat svého v určitém sporu o majetek nebo finance. Žádejte to, co vám náleží a buďte přitom důrazní. Neznamená to, že se budete hádat jako hokynáři. Zůstaňte klidní, ale nekompromisní. Tím na své okolí zapůsobíte nejvíce.

Váhy  

Poslední únorový den si dejte pozor na zvýšenou nervozitu, která bude způsobena hektickým tempem v práci, kdy řešíte více záležitostí najednou. Vždy se však plně věnujte jen jedné záležitosti, abyste se nedopustili omylu. To zvládnete, stresu umíte odolat.

Štír     

Začněte dnes pracovat na zlepšení své pozice ve všech oblastech života. Máte k tomu teď dostatek energie i správnou motivaci. Je vám jasné, že jistota a stabilita jsou důležité pro spokojenost vaší rodiny. I váš osobní život dostane nový náboj.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Dnes se budete cítit osvěženi už od rána a do své práce a volnočasových aktivit vnesete nový vítr a elán. V následujících dnech si budete chtít ledacos dopřát a vychutnat si to, že život nejsou jenom samé starosti a povinnosti. Tak jen směle do toho.

Kozoroh

Dnešní den přináší možnost setkat se s někým výjimečným během skupinových aktivit. Nemusí jít zdaleka jenom o partnerství, ale také o začátek pevného a dlouhodobého přátelství. Porozhlédněte se kolem a přidejte se k třeba ke kuchařským nadšencům.

Vodnář          

Záležitosti, týkající se kariéry či financí, se dnes náhle pohnou kupředu. To vyvolá potřebu podniknout některé související kroky. Můžete třeba náhle dostat odvahu požádat o zvýšení platu anebo jít do riskantního obchodu. Hvězdy radí opatrnost!

Ryby  

Zájem okolí vám v poslední době není příjemný. Vytváříte si proto kolem sebe pomyslnou hradbu, abyste unikli pozornosti lidí kolem. Dnes se vás známý zeptá, proč to děláte. Odpovězte mu po pravdě. Nemáte se zač stydět, každý má nějaké trápení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.