Horoskop na čtvrtek 3. srpna: Kamenem úrazu je dnes komunikace

Beran

Srpen je měsícem příležitostí ve všech oblastech. Možná vám dnešek přinese nabídku zajímavé investice. Zkuste se nad ní zamyslet, ale vše si důkladně prověřte. Kamenem úrazu by mohla být i osoba, která stojí o to, aby mohla jít do celé věci s vámi.

Býk    

Na nedostatek energie si nemůžete stěžovat, fyzická síla vám také neschází. Merkur v Panně ale působí na duševní stránku a cítíte se občas dost nejistí. Některé momenty, kdy je třeba udělat rozhodnutí, vás poměrně hodně psychicky vyčerpávají.

Blíženci          

V práci zažíváte občas krušné chvilky a o moc lepší to teď není ani doma. Členové vaší rodiny zkouší, kolik snesete. Máte dnes co dělat, abyste jim od plic něco neřekli. Počítejte do desíti a vzpomeňte si, že ani oni to s vámi často nemají lehké.

Rak    

Vaše vztahy s blízkými lidmi budou tento měsíc tak trochu jako na houpačce. Cítíte to i dnes. Ještě včera jste byli v pohodě, dnes se objevují zádrhele ve vzájemné komunikaci. Vaše laskavá povaha si s tím ale bez problémů poradí, neumíte se zlobit.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Momentálně je velmi vysoká pravděpodobnost důležitých kontaktů s vlivnými osobami. Srpen může výrazně posunout vaši kariéru tím správným směrem. Lvi pohybující se v umělecké oblasti potkají pravděpodobně zajímavé mecenáše. Je čas pro váš úspěch!

Panna 

Planetární konstelace vám přinášejí dobrou intuici, výmluvnost i skvělý odhad. Využijte toho a posuňte věci kupředu v těch oblastech, ve kterých se už dlouho nic nedělo. Můžete dokonce najít zcela nové cesty, o kterých jste zatím vůbec nepřemýšleli.

Váhy  

Venuše a Jupiter se netváří zrovna moc přátelsky vůči vašim financím, a tak bude lepší, pokud omezíte výdaje jen na ty nejnutnější. Současné postavení těchto planet totiž podporuje spíše ztráty než přírůstky. Nebude to zrovna lehké období, milé Váhy.

Štír     

Jste pilní, v práci si vás všichni chválí a i doma rádi přiložíte ruku k dílu. Vlastně neumíte pořádně odpočívat. Mars a Slunce varují před přepínáním sil, a to platí nejenom v tomto měsíci! Nadměrné pracovní vypětí vede k řadě zdravotních problémů.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Cítíte obrovskou vitalitu. Lidé okolo vás nemohou pochopit, kde se ve vás bere. Pořád máte chuť něco dělat, chvíli neposedíte. Co kdybyste věnovali přebytek energie třeba na to, abyste si doma konečně uklidili? Nebo pomohli někomu, kdo to potřebuje?

Kozoroh         

Rádi byste v práci vykročili novým směrem nebo si vylepšili postavení ve stávajícím zaměstnání. Nedokážete se ale rozhodnout, jak to provést a zda se vám teď do toho vůbec chce. Spíše jen tak přežíváte a těšíte se na konec pracovní doby. Jako i dnes.

Vodnář          

V srpnu máte na výběr. Můžete se rozhodnout pro práci, bude se vám dařit, ale očekávejte stres a shon. Upřednostnit před kariérním postupem můžete ale i své nejbližší – v tom případě vás čeká pohoda a zázemí. Cítíte to už dnes. Jaká bude vaše volba?

Ryby  

V lásce se vám daří a dařit bude. Kamenem úrazu je komunikace. Kromě blízkých lidí nenajdete společnou řeč skoro s nikým. Drhnout to bude i v práci a při různých zkouškách. Budete také špatně snášet kritiku. Co se dá dělat, musíte to vydržet, Rybky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.