Horoskop na čtvrtek 30. března: Venuše vám dá zabrat

Beran

V zaměstnání se budete muset pořádně otáčet. Objeví se před vámi závazky, které není možné déle odkládat. Není vyloučeno, že některý z kolegů onemocní nebo si nečekaně nahlásí dovolenou. Při plnění jeho povinností dostanete šanci na vlastní rozjezd.

Býk    

Postavení hvězd vás zbaví zábran v komunikaci. Ve vztahu vám dnes nedělá problém bavit se o nepříjemných záležitostech ani najít při nich rozumný kompromis. Nezadaní Býci budou mít díky své vyřídilce šanci navázat zajímavou známost.

Blíženci          

Suverenita dnes bohužel není vaší silnou stránkou. Při pracovních záležitostech, a zejména při obchodních jednáních se nevyhnete nervozitě. Zbytečně se obáváte o výsledek důležité schůzky. Jste přesvědčiví a o svých kvalitách nemusíte pochybovat.

Rak    

Vztahy s dětmi se ve čtvrtek znatelně zlepší. Ať už s nimi žijete ve společné domácnosti, nebo se vídáte ryze sporadicky, společná komunikace bude probíhat na přátelské úrovni. Jestliže mezi vámi došlo k nějakému sváru, můžete jej snáze vyžehlit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

V zaměstnání jste nepřekonatelní. Jedete na plný plyn a všechny ostatní kolegy necháváte daleko za sebou. Přesto se můžete setkat s kritikou nadřízených i spolupracovníků. Nenechte si sebrat vítr z plachet. Moc dobře víte, na čí straně je pravda.

Panna 

Postavení Venuše v Býku vám dá zabrat. Do žil vám vlije nervozitu a pochybování o sobě samém. Všechna nejistota je ovšem nemístná. Pracovně jste slibně rozjetí a můžete dosáhnout značných úspěchů. Dnes si připravíte úrodnou půdu na další dny.

Váhy  

Komunikace ve čtvrtek bude plynout poměrně hladce. Mezi blízkými i neznámými tvářemi se dnes cítíte jako ryba ve vodě a umíte odhadnout, jaký tón i slova zvolit. Perfektně se bude dařit Vahám pracujícím s lidmi. Ty přesvědčí téměř k čemukoliv.

Štír     

Čtvrtek je ideální pro nevšední pracovní výkony. Máte spoustu energie a sami nevíte, co s ní podniknout. Měli byste se vrhnout na úkoly, které jste dlouho odkládali. Také setkání s vlivnými lidmi nebude od věci. Jste naladěni na stejnou notu.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

K partnerovi budete ve čtvrtek značně upřímnější. Pocítíte potřebu sdělit mu své nejniternější pocity a probrat s ním co nejvíce věcí. Snažte se ho nezahltit informacemi. Sice vás milerád vyslechne, ale vězte, že zítra je také den.

Kozoroh         

Neměli byste se bát investovat do zaměstnání. Platí to jak o financích, tak i o volném času. Všechno, co do své maličkosti dnes vložíte, se vám v brzké době vrátí. Navíc jste schopni do sebe načerpat neuvěřitelné množství informací i zkušeností.

Vodnář          

V zaměstnání budete ve čtvrtek za průkopníky. Budete prosazovat neotřelé pracovní postupy a s přesvědčováním kolegů nebudete mít výrazný problém. Ve svých nápadech jste natolik sebejistí, že o nich nepochybují ani spolupracovníci, ani nadřízení.

Ryby  

Čtvrtek se ponese ve znamení rutinních činností. V zaměstnání budete řešit spoustu nezáživných úkolů, které vám už dříve zaplnily pracovní stůl. Ostatní kolegové se sice budou škodolibě ušklíbat, ale vás uklidňuje vědomí, že je totéž také brzy čeká.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.