Horoskop na čtvrtek 30. listopadu: Usměje se na vás osud

Beran

S počínajícím adventem se začnete porozhlížet po vánočních dárcích. Uvědomíte si totiž, že je nejvyšší čas pro jejich nákup. Pokud náhodou nemáte peněz nazbyt, dokážete si skvěle poradit. Umíte totiž pořizovat výhodně a přitom stylově. Máte talent.

Býk    

Mars ve Střelci dnes přeje pracovní oblasti, proto se vám dnes bude výjimečně dařit. Přímo hýříte aktivitou, energií a dravostí do práce. To má však i své stinné stránky. Dejte si pozor na konflikty s kolegy a nadřízenými. Nezapomeňte si zachovat trochu pokory.

Blíženci          

Budete mít nutkavou potřebu spontánně komunikovat. Některé své přátele a známé tím možná zaskočíte, nakonec si však společně užijete velice příjemný den. Dnes zkrátka záříte dobrou náladou a pozitivním elánem nakazíte také své okolí. Jen tak dál.

Rak    

Uvědomíte si, že se velice často zabýváte hloupostmi, místo abyste přemýšleli nad tím, jak šťastní vlastně můžete být. Dnes vám dojde, že se na vás osud dosud jenom smál. Abyste uklidnili své rozbouřené svědomí, štědře podpoříte tělesně postižené.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Dnes se budete soustředit pouze na jeden jediný cíl. A i když vám možná připadá, že je prozatím naprosto nedosažitelný, opak je pravdou. Máte v sobě obrovské množství odhodlání. Pokud mu dáte průchod, uspějete mnohem dříve, než se vám může zdát.

Panna 

Dostanete příležitost dokončit náročné pracovní úkoly. Proto neváhejte a vrhněte se na své povinnosti. Uvidíte, že se to vyplatí. Vše vám půjde nebývale od ruky. A buďte si jisti tím, že váš nadřízený si je moc dobře vědom vašeho velikého nasazení.

Váhy  

Celý tento měsíc budete v zaměstnání muset vyvíjet mnohem větší pracovní tempo. I když to bude nebývale náročné, dokážete se s touto výzvou poprat obdivuhodným způsobem. Málokdo má v sobě tolik tvůrčí energie a elánu jako právě vy v těchto týdnech.

Štír     

Planeta Jupiter bude v těchto dnech příznivě ovlivňovat váš vztah. Můžete se proto těšit na období štěstí a naděje. S partnerem si budete užívat vzájemnou blízkost a společně se budete těšit na blížící se vánoční svátky. Oba budete velice šťastní.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Slunce ve vašem znamení vám bude dodávat životní elán a dostatek energie a jen tak něco vás nepoloží. A zatímco mnozí kolem vás se budou potýkat s rýmou či nachlazením, vy budete hýřit optimismem a zdravím. Dokážete své okolí povzbudit a dodat blízkým kuráž.

Kozoroh         

Venuše ve Vahách způsobí příval zamilovanosti a štěstí. Najednou si uvědomíte, jak moc vám na vašem partnerovi záleží a jak moc byste s ním chtěli zůstat navěky. Dáte mu to najevo a věřte, že vám vaši náklonnost opětuje ve stejné míře. Budete doslova nadšení.

Vodnář          

Dařit se dnes bude zejména těm, kteří se věnují zdravotnickým povoláním. Máte totiž přirozený odhad pro věc, empatii, vcítění a především potřebnou energii a kuráž pro rozhodování. Uvidíte, že vám vše půjde od ruky a práce vám bude působit radost.

Ryby  

Dnes budete nuceni vrátit se k činnostem, které do jisté míry souvisí s technikou. A to i přesto, že jste nic podobného léta nedělali. Není však třeba stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Budete překvapeni tím, jak vám věci půjdou od ruky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.