Horoskop na čtvrtek 31. srpna: Hvězdy varují před úrazy!

Beran

Milí Berani, zdá se, že čtvrteční úplněk v Rybách problémy v zaměstnání zveličuje. Nejste jediní, co s danou věcí mají něco dočinění. Než se unáhlíte, poraďte se s partnerem nebo nejlepším kamarádem. Ještě lepší by bylo přimhouřit nad tím oko. 

Býk    

Poslední srpnový den varuje před neuváženými investičními kroky. Jste nezvykle důvěřiví, proto by vám mohl uniknout významný detail. Nevýhodné smlouvy by nebylo možné rozvázat bez finančních ztrát, potíže se mohou objevit i s pracovními závazky.

Blíženci          

Úplněk v Rybách si tentokrát posvítí na vaše finanční zajištění. Zdá se, že se vám na sklonku měsíce podaří rozmnožit rozpočet. Vyloučen není ani dražší dárek v podobě značkové kabelky, hodinek či designového šperku. Dárce má báječný vkus.

Rak    

Máte plnou hlavu příjemných i méně veselých starostí, takže můžete snadno přehlédnout něco důležitého. Úplněk v Rybách varuje zejména před úrazy v zaměstnání. Největší riziko hrozí při práci s ostrými předměty i elektrickým proudem. Nikam nespěchejte!

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Jste inteligentní znamení, na které si jen tak někdo nepřijde. Ve čtvrtek se o to sice někdo pokusí, ale vaše intuice ho nepustí ani před práh. Jakmile se jedná o finance, jste extrémně opatrní. Zásadní investice si raději necháte projít hlavou.

Panna 

Poslední srpen připomene Pannám nesplněné závazky. Na pracovišti se můžete dostat do presu kvůli přehlédnutým termínům nebo chybě některého z kolegů. Naštěstí dokážete zachovat chladnou hlavu a z prekérní situace vybruslíte jako profesionálové.

Váhy  

I když vás okolí osočuje ze zpátečnictví, v poslední srpnový den oplýváte právě opačnými vlastnostmi. Máte chuť vzdělávat se a objevovat netušené životní kouty. Věřte, že finance investované do osobního rozvoje určitě nejsou vyhozenými penězi.

Štír     

Dnešní úplněk v Rybách se stará, abyste se v komunikaci neocitli v úzkých. Důležitá pracovní jednání naplánujte na dnešek a zítřek a nebojte se pracovních pohovorů či schůzek na slepo. Dokážete udělat vynikající dojem a prodáte ze sebe to nejlepší.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Se srpnem se rozloučíte ve velkém stylu. Sezvete příbuzné a přátele a zavzpomínáte na uplynulé prázdniny. Připomeňte si dovolenkové časy, které vám vrátí úsměv na tvář a klid do duše. A společně začnete plánovat něco, na co se můžete opět těšit.

Kozoroh         

Ještě než září definitivně převezme žezlo, rozhodnete se o dnešním úplňku stihnout vše, co jste během prázdnin nestihli. Na nadcházející víkend připravíte nabitý program a očekáváte, že ho rodina přijme s nadšením. Děti nejsou proti, ale protějšek rebeluje.

Vodnář          

Díky kamarádům dokážete přijít na jiné myšlenky. V těchto dnech představují nejenom morální oporu. Pokud se ocitnete ve svízelné situaci, nabídnou pomocnou ruku. Podporu můžete očekávat dokonce i od člověka, do něhož byste to ještě nedávno neřekli.

Ryby  

Někdo vám maže med kolem úst a snaží se získat přízeň sladkými slůvky. Singles by se měli o dnešním úplňku vyhnout seznamování a raději profitovat ještě chvíli ze života single. Povyražení si užijete díky přátelům i mladším příbuzným.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.