Horoskop na čtvrtek 4. dubna: Nedokážete odolat nutkání

Beran 

Některé lidi kolem sebe neberete příliš vážně a máte k tomu své důvody. Dnes vám někdo z nich dá radu, kterou budete chtít smést ze stolu jako hloupost. Nedělejte to a dobře se nad ní zamyslete. Bude zřejmě nečekaně podnětná a pomůže vám k úspěchu.

Býk    

Dnešní den přinese příležitost seznámit se s člověkem, jehož jméno je ve vašem oboru pojem. Zažeňte trému a snažte se od něj něco přiučit. Sledování toho, jak pracuje, i vhodně volené otázky mohou pomoci s posunem v kariéře. Važte si této možnosti!

Blíženci          

Dobré aspekty ve vašem znamení vybízí k upevnění vztahů s vašimi nejbližšími. Zejména pokud jste mezi sebou měli v poslední době spory, uleví se vám. Považujete rodinu za velmi důležitou věc ve svém životě a přejete si, aby vazby v ní byly stále co nejsilnější.

Rak    

Toužíte po harmonickém soužití se svým partnerem a vaším snem je opravdová láska a pevný vztah. Problém je, že nedokážete odolat nutkání působit svým sex-appealem také na okolí. Dnes se kvůli tomu dostanete se svým protějškem do sporu. Kazíte si to.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Rozmyslete si co nejdříve, jak to vlastně myslíte se změnou pracovního místa. Tuto myšlenku nosíte v hlavě už dost dlouho. Dnes však odmítnete další zajímavou pracovní nabídku a další se nemusí hned tak opakovat. Je třeba udělat si v tom jasno.

Panna 

Planety vám účinně pomáhají, aby se k vám příležitosti k rozmnožení financí jen hrnuly. Dnes tedy buďte pozorní vůči informacím z okolí, abyste v nich dobře interpretovali své šance k výdělku nebo jinému nečekanému zisku. Dešifrujte všechny náznaky.

Váhy

Dnešní den vám přinese nejrůznější drobné příležitosti k usnadnění života. Narazíte na kontakt na skvělého fyzioterapeuta, vyhrajete večeři zdarma z donáškové služby anebo přijde nabídka na jednorázový, ale skvělý přivýdělek. Tak toho honem využijte!

Štír

Elán, který vám v tomto měsíci dodávají planety, je jako palivo pro vesmírná plavidla. Máte ho přebytek, a tak by dnes nebylo vůbec na škodu, kdybyste se chopili bedýnky s nářadím nebo koštěte a dokončili dlouhodobé resty, které na vás doma čekají.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

U nezadaných už se blíží chvíle, kdy se budou moct opět zamilovat a konečně se těšit ze společných chvil s partnerem. Také dnešek přinese zajímavé kontakty, je však velmi důležité nepodlehnout okamžitě citům, ale zachovat si rovněž zdravý úsudek.

Kozoroh

Je třeba dnes vsadit na vaši obratnost v komunikaci, nebojte se proto zkoušet získat lidi na svou stranu. Připravte si do zásoby silné argumenty. Také se nenechte vyvést z konceptu, ať se děje, co se děje. Buďte sebevědomí, to je polovina úspěchu.

Vodnář          

Udělejte si dnes pořádek ve svých účtech a záznamech všeho druhu. Jak v tom chaosu vůbec můžete něco najít? Jednu radost vám po tom hledání však nakonec udělají. Zjistíte, že jste na tom lépe, než jste čekali. Využijte toho k nákupům pro domácnost.

Ryby  

Planetární konstelace vám teď zaručují, že se můžete pokusit o věci, ve kterých jste si dosud nevěřili. Pusťte se dnes do něčeho, kde nemáte co ztratit, abyste si podporu hvězd vyzkoušeli. A pak plynule přejděte na další záležitosti. Zkuste štěstí!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.