Horoskop na čtvrtek 4. května: Nebuďte dnes zbrklí!

Beran

Dnes je váš šťastný den, milí Berani! Čas lásky ještě zdaleka nekončí a zaplňuje většinu vašich myšlenek. Dnes je navíc přímo ideální den pro milostnou schůzku. Citovou spřízněnost provází větší vášeň, takže se ocitáte na opravdovém vrcholu blaha!

Býk    

Hvězdy vám dnes mohou přihrát vhodného společníka, se kterým se bude dařit šťavnatému peněžnímu obratu! Podnikaví Býčci, zbystřete při spojení se zrozenci Lva, Panny a Blíženců, protože právě to mohou být ti nejskvělejší kandidáti pro váš byznys.

Blíženci          

Máte zvýšenou možnost, abyste mohli učinit posun ve své kariéře. Celá řada pozitivních hvězd fandí vaší výraznější schopnosti se prosadit. Pokud jste podnikatelé, příští týden jsou hlášeny velmi výrazné úspěchy! Připravte si pro ně nyní vhodnou půdu.

Rak    

Snažte se ovládnout své znechucené emoce, pokud vás v těchto dnech bude zlobit technika. Vše nasvědčuje tomu, že telefony a počítače, se kterými pracují Raci, budou mít své dny. Co se týká nákupů a investic, držte se raději zpátky. Jako správní Raci.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Mars v Raku nyní žehná k úspěchu především těm z vás, kteří se zabýváte pedagogikou, poradenskými službami. Dokážete skvěle odhadnout přání a potřeby klientů. Myslete však i na své blízké a věnujte jim svůj čas. Bude to pro vás zároveň skvělý odpočinek.

Panna 

Na domácí půdě je to v tomto měsíci tak trochu střídavě oblačno a často se objevuje nežádoucí neklid. Někteří členové rodiny ve vás vyvolávají napětí, protože vám dávají najevo, že kvůli práci na ně nemáte tolik času. Zorganizujte si lépe svůj čas.

Váhy  

Hvězdy se přimlouvají za služební cesty nebo delší pobyty v zahraničí. To je v tomto období opravdu voda na váš mlýn. Sami po takových úkolech velmi toužíte, a tak dejte nadřízeným najevo, že máte schopnosti se těchto zadání velice úspěšně zhostit.

Štír     

Začněte si více hlídat své zdraví. To je totiž propojeno s psychickou pohodou, které teď nemáte na rozdávání. Můžete mít větší náchylnost k problémům vylučovacího ústrojí nebo zácpě. Informujte se o potravinách, které vám obtíže velmi snadno zmírní.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Začínáte si připadat jako na dostihové dráze? Je lepší se tomu vyvarovat. Proveďte reorganizaci svého plánovacího diáře, udělejte si větší prostor na důležité telefonáty a e-maily, naopak méně důležité schůzky přeškrtněte a přeložte je na později.

Kozoroh         

Vaše nálady se dají přirovnat k aprílovému počasí. Máte pocit, že se na vás kupí problémy ze všech stran, a můžete být z jejich neustálého řešení trochu otrávení. To se odráží i na vašem chování v soukromí, kde je dorovnáváte bodrostí. Uklidněte se.

Vodnář          

Pokud podnikáte, mělo by se vám v těchto dnech mimořádně dobře dařit. Noví klienti jsou k vám totiž přitahováni jako magnetem! I když budete mít honičku, neodkládejte finanční transakce na druhou polovinu měsíce, věci by mohly jít mnohem pomaleji.

Ryby  

V tomto období jste poněkud zbrklejší, což by mohlo vést ke ztrátám financí. Působení Marsu vede spíše k ukvapenosti, nežli k opatrným finančním krokům. Unáhlenost je jeho doménou! Proto si všechny výdaje pečlivě promyslete, ať později nelitujete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.