Horoskop na čtvrtek 5. ledna: Čeká vás náročný den

Beran

Pokud vás nepřemůže lenost, budete mít dobré vyhlídky vydělat si solidní finance. Dostanete dobrou nabídku, o níž jste snili už dlouho. Vedení konečně docení vaše schopnosti a nabídne vám zodpovědnější práci. O tom, že bude i výnosnější, nepochybujte.

Býk    

Sváteční hodování vám nijak neublížilo, ctitele přitahujete dokonce víc než dřív. Musíte ale počítat s pomluvami, jež se o vás budou šířit. V práci se všechno hned rozjede naplno, ale vy osobně vynaloženého úsilí nebudete v žádném případě litovat.

Blíženci          

Hlava vám půjde trochu kolem z problému, jenž se vynoří kolem vašeho společenského života. Nakonec ho sice vyřešíte, ale pachuť stejně zůstane. Máte velké štěstí, že je váš kamarád trpělivý a vyslechne vás v kteroukoli dobu. Jako vaše vrba obstojí.

Rak    

Chodíte jako hluší a slepí kolem jisté osoby a činíte ji tím hodně nešťastnou. Čeká totiž na to, až si jí všimnete, neboť o vaši přízeň v jisté souvislosti velmi stojí. Obecně vaše akcie nebývale stoupnou. Lidi se budou prát o vaši pozornost.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Zachováte se jako perspektivní kádr a oceníte inovaci v práci, s níž přišel šéf. Samozřejmě ho to potěší, ale kolegové vás nebudou mít rádi. Budete se divit, když váš protějšek podpoří návrh, abyste letos začali víc šetřit. Hlavně musíte vědět na co.

Panna 

Bude u vás dnes večer poněkud hlučněji, protože si s příbuznými konečně vyříkáte jisté nedorozumění. Naštěstí to na dlouho pročistí vzduch. Mějte se na pozoru, když si vás kolegové začnou předcházet. Vypadá to buď na povýšení, nebo okamžitý vyhazov.

Váhy  

Doma není nálada zrovna ukázková, ale to se brzo změní. Jistou zprávou budete dnes totiž schopni udělat váš protějšek o hodně šťastnější. V práci se docela zapotíte, než dojdete ke konkrétnímu rozhodnutí v závažné záležitosti. Všechno dobře dopadne.

Štír     

Vaše povznesená nálada se přenese i na ostatní. Kam přijdete, tam bude veselo. A nikde nezkazíte zábavu. Rádi vás proto všude uvidí. Můžete se dnes těšit na večer. Partner vás bude obletovat tolik, až vám to bude divné. Radši se na nic neptejte.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Nečekejte, že bude váš protějšek nadšený, když zaregistruje jiskření mezi vámi a jistou osobou při náhodném setkání někde v supermarketu. Bude na vás ovšem tentokrát žárlit úplně bezdůvodně, což mu ovšem budete těžko vysvětlovat. Mlčeti tedy zlato.

Kozoroh         

Hlava vám půjde kolem z finančních problémů, které se objeví jako z čistého nebe. Naštěstí vám dobře poradí přátelé, které požádáte o pomoc. Po svátcích máte možná hluboko do kapsy, ale neřešte to nijak nestandardně. Vyhněte se půjčování peněz.

Vodnář          

Šéf nebude mít zrovna nejlepší den a vy to odnesete. Nakonec vše dobře dopadne, protože všechno zkontroluje a uvidí, že jste poctivci. Udělá vám radost, že si s přítelem řeknete "co jsme si, to jsme si". Na to, že jste se nepohodli, oba zapomenete.

Ryby  

Můžete se v klidu odebrat k domovu, protože protějšek se k vám bude chovat mnohem lépe, než tomu bylo v minulých dnech. Dost si oddechnete. Nový kolega je na pracovišti teprve krátce, ale vy už jste si ho stačili oblíbit. Pozor, ať nešlápnete vedle.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.