Horoskop na čtvrtek 6. července: Můžete dnes potkat životní lásku

Beran

Mnoho věcí vidíte ze svého úhlu pohledu, a proto potřeby jiných lidí často moc nechápete. Přesto se poctivě snažíte o porozumění a empatii. Dnes toho můžete využít, protože vás o pomoc požádá někdo s životním stylem zcela odlišným od toho vašeho.

Býk    

Tak jak jste se rozhodli s prací? Nevíte, jestli zůstat, nebo jít někam jinam. Zaobíráte se touto myšlenkou již dlouho a ještě jste neudělali žádné rozhodnutí. O dnešním svátku a volném dnu by bylo žádoucí to probrat s nejbližšími. Poradí vám, co s tím.

Blíženci          

Pokud ještě do dnešního dne nemáte vybranou dovolenou, měli byste tuto otázku dnes uzavřít. A hvězdy radí, abyste také co nejdříve svou dovolenou absolvovali. Už si totiž potřebujete odpočinout, a máte navíc velice vhodné konstelace pro cestování.

Rak    

Investujte dnes přebytek své energie do práce doma. Pohněte s věcmi, které jste si plánovali už dlouho udělat a zatím jste se k nim nedostali. Zvládnete dvojnásobek práce za polovinu času. A to je docela příjemná perspektiva, mít vše rychle za sebou!

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Lev     

Určitá možnost se vám dnes bude jevit jako výhodná finanční transakce, ale zdání klame! Nemáte v červenci v tomto směru dobrý úsudek, a tak se raději poraďte s někým, kdo těmto věcem více rozumí a má větší zkušenosti. Hrozí, že proděláte i kalhoty!

Panna 

Jupiter v Býku vás nabádá k tomu, ať se více šetříte. Zejména horké počasí je pro organismus zátěží. Vaše dny mají navíc v tomto období hektičtější tempo, tak se aspoň dnes snažte vyvarovat rozčilení a přepínání sil. Pokud můžete, měřte si častěji tlak.

Váhy  

Přestože vaše finance jsou teď v naprostém pořádku a můžete si mnout ruce, nebude to neustále takto růžové. V budoucnu by mohlo kdykoliv dojít k nečekaným zvratům. Raději už dnes začněte šetřit, ať máte rezervu na horší časy a můžete zůstat klidní.

Štír     

Rodinná pohoda je pro vás důležitá, v poslední době jste si jí však moc neužili. Proto je dnes čas začít upevňovat vztahy s vašimi nejbližšími. A buďte tím, kdo přijde se smířlivou rétorikou. Energii můžete čerpat jen ze zázemí s láskyplnými vztahy.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Dnes vám hvězdy nabízejí fantastickou možnost potkat vysněný protějšek. Důvěřujte své intuici, podle ní poznáte, zda je to trefa do černého. Pokud nedojde k okamžitému souznění, ale sympatie existují, je dobré to hned nevzdávat.

Kozoroh         

V poslední době máte tak trochu chaos ve svých účtech a záznamech. Najděte si dnes o volnu chvilku a dejte si své dokumenty do pořádku. A to nejenom tehdy, pokud podnikáte. I své soukromé věci je třeba udržovat si v pořádku, a ne stále něco hledat.

Vodnář          

Neprožíváte nejrůžovější období a dnes se kvůli tomu budete litovat. A také budete mít tak kyselý obličej, že se vás lidé budou ptát, jestli je vám dobře. Nepropadněte touze jim líčit své starosti, byli byste za "fňukálky". Sveďte to na nevolnost.

Ryby  

Pěstujte své vztahy s přáteli, v poslední době se s nimi vůbec nestýkáte. A nevymlouvejte se, že nemáte čas! Rostlina, o kterou se nestaráte, uschne. A stejné je to s přátelstvím, zanikne. Dnes obvolejte přátele a využijte volného dne k prima akci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.