Horoskop na čtvrtek 6. dubna: Měli byste se držet tradic

Beran

Ztratíte kvůli starostem svůj pověstný smysl pro humor. Nedivte se, že vaši kamarádi a známí se nenápadně vytrácejí. Jeden či dva však přece jen zůstanou. I když je to těžká věc, berte to jako síto, které vám oddělilo ryzí zlato od bezcenného kovu.

Býk    

Podle pověry se vždy tento čtvrtek jedla hlavně strava, která korespondovala se zelenou barvou jako špenát, zelí či třeba brokolice. Důvod byl jednoduchý – kdo tohle splnil, měl jisté, že bude celý následující rok zdravý. I vy byste to měli zkusit.

Blíženci          

Bude nanejvýš rozumné, když se budete o dnešním úplňku ve Vahách držet stranou bouřlivých večírků nebo předčasných velikonočních oslav. Svízelná situace by pak totiž mohla nastat při domácím přivítání, ale hlavně v důsledku zdravotních problémů.

Rak    

Nandejte si na talíř špenát, zelí nebo třeba salát z kopřiv, abyste byli po celý rok zdraví. Tvrdí to nejen jeden z velikonočních zvyků, ale i výživoví poradci. Každopádně volbou tohoto jídelníčku nemůžete nic pokazit. Pozor snad jen na zelené pivo.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Pranostika říká, že je-li Zelený čtvrtek bílý, tak je léto teplé. Vy se dnes zdržujte hlavně ve společnosti milých lidí, z nichž sálá teplo a pohoda. Je třeba udělat něco pro své blízké, jak upozorňuje vrtošivý Mars. Originální dárek vždycky potěší.

Panna 

Zvony odlétají při dnešním úplňku do Říma a jejich zvuk dnes bude nahrazen dřevěnými klepači nebo řehtačkami. Můžete si z toho udělat zajímavý zážitek, vaše ratolesti to ocení. Potom se zamyslete nad tím, co by vám udělalo radost. Jaro je přece hlavně čas naděje.

Váhy  

Pokud máte pocit, že neunesete setkání s bývalým partnerem nebo partnerkou, tak se nepřemáhejte. Není třeba jitřit staré rány nebo otevírat nové stránky knihy, kterou jste už jednou přečetli. Načněte raději co nejdřív novou kapitolu ve svém životě.

Štír     

Nevyplatí se vám, když budete o úplňku podceňovat negativní fakta, která vám někdo naservíruje. Myslete na to, že Saturnovy vibrace svádí k lehkomyslnosti. Čeká vás balancování na hraně. Nesmíte se přitom nechat strhnout k neuváženým krokům a hlavně slovům.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Potěší vás vývoj na vašem bankovním účtu. Vaše finanční situace se začne postupně zlepšovat, což vám umožní, abyste začali myslet na pořádnou dovolenou. O svátcích budete mít čas se dohodnout na podrobném itineráři s příbuzenstvem. Neodkládejte to.

Kozoroh         

Dnes nastává úplněk ve Vahách a vy byste se neměli s nikým hádat. Odměnou se vám pak budou všechny hádky vyhýbat až do příštích Velikonoc, a navíc si k vám samy najdou cestu velké peníze. To přece za trochu té ohleduplnosti stojí. Usmívejte se!

Vodnář          

Na dobré cestě je vyřízení záležitosti, která vám dělá vrásky na čele. Držte však stále své vášně na uzdě, važte slova a mějte v každé situaci na paměti, s kým hovoříte. Dobrák planeta Pluto vás varuje, abyste neopakovali nějakou hloupost.

Ryby  

Při neformálním posezení u kávy dokážete vyřešit jistou pracovní potíž lépe, než kdybyste se oficiálně objednali u svého nadřízeného. Nikdo přece není neomylný. Před svátky vám spadne ze srdce balvan, který vás trápí již několik dnů. Bude vám krásně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.