Horoskop na čtvrtek 7. prosince: Nejšťastnější den pro vaši kariéru!

Beran

Čtvrtek a pátek jsou nejšťastnějšími dny pro kariéru! Disponujete citem při jednání a výhodnou příležitost zavětříte na míle daleko. Nelitujte žádné energie ani času, který během těchto dní investujete do své kariéry. Budete z nich profitovat dlouho.

Býk    

Máte pocit, jako by po vás v poslední době každý něco chtěl, což vytváří nepříjemný vnitřní tlak. Není divu, že se vám svírá žaludek a trápí vás migréna. Většina zdravotních neduhů má příčinu v neutěšené psychice. Snažte se stres nepouštět k tělu.

Blíženci          

Náročný pracovní den si vybere svou daň. Přepracovaná hlava by mohla způsobit nějakou hloupou chybu, proto se spolehněte na cestování hromadnou dopravou a doma se držte dál i od internetového bankovnictví. Zasloužíte si nerušenou chvíli odpočinku.

Rak    

Jaký program vyhlížíte na začátku měsíce vy, milí Raci? Pravda, není to procházka růžovým sadem, i když se díky přívětivé Venuši nejedná ani o shakespearovskou tragédii. Počítejte s mentálním přepětím, kvůli kterému vám mohou častěji ujet nervy.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Čerstvě svobodní Lvi zapomenou na útrapy, jimiž museli v uplynulém vztahu projít. Hodíte se do gala a vyrazíte za zábavou, kde se nebraňte flirtování s atraktivními protějšky. Vypadá to, že jedna tvář se vám vryje nejenom do paměti, ale i do srdce.

Panna 

Uran v Býku bagatelizuje sféru zaměstnání a na otázky se tváří tajuplně. Velkou výhodou je vrozená býčí spolehlivost a odhodlání. Přestože se vám do 12. prosince nechce pouštět do úředních záležitostí a papírování, nejdůležitější úkoly přesto zvládnete.

Váhy  

Jako by vesmír hodlal vyzkoušet věrnost Vah. Skutečně jsou vaše odmítavá slova o případné nevěře založena na pevném vnitřním přesvědčení? Ve čtvrtek se kolem vás motá neuvěřitelně sexy osoba, jíž je těžké odolat. Zadaní by měli vzít nohy na ramena.

Štír     

Přínos financí se objevuje jak v umělecké sféře, tak ve spojitosti se zábavou a restauračním zařízením. Pokud, milí Štíři, pracujete v jednom ze zmíněných oborů, máte půl úspěchu v kapse. Zbytek za vás odvede originální myšlení, jehož máte nadbytek.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Milí Střelci, začátek prosince vybízí ke změnám vizáže. Podívejte se sebekriticky do zrcadla a nadělte si dárek s předstihem. Pokud jde o změnu životosprávy, nečekejte na první leden. Teď hvězdy nabízí odrazový můstek, abyste ve své snaze uspěli.

Kozoroh         

Náročný pracovní týden bude zapomenutý díky vlídnému rodinnému kruhu, který se vám odpoledne nabízí. Najdete v těm laskavého člověka, jemuž se můžete vypovídat ze všech černých myšlenek. Někdy stačí vyslovit je nahlas a rázem jsou o polovinu menší.

Vodnář          

Ani láska z toho v tomto týdnu nevyjde tak docela bez chybičky. Ve čtvrtek nepoznáváte sami sebe a bojujete s vlastnostmi, jichž byste se nejraději zbavili. Kvůli Venuši navíc nevíte, jak naložit se svými emocemi. Vězte, že ráno je moudřejší večera.

Ryby  

Jupiter v Býku může přehánět reakce na pracovní půdě. Proto pozor, abyste neřekli něco neuváženého, co by vás záhy mrzelo. Platí to především při komunikaci s nadřízeným, jenž vás od rána popichuje příkazy nedávajícími smysl. Nezbývá než mlčet jako Ryba.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.