Horoskop na čtvrtek 8. prosince: Dejte si pozor na negativní lidi

Beran

Pamatujte si, že o sobě máte smýšlet v dobrém. Jeden moudrý člověk kdysi řekl, že máte povinnost udělat šťastnými nejprve sami sebe. Pouze šťastný člověk pak dělá šťastnými i ty druhé. Takže zažeňte dnešní nejistotu a věřte si. Musíte se mít rádi.

Býk    

I když se někdy necítíte dobře, ať už psychicky, nebo fyzicky, věnujte hned zrána úsměv všem okolo. Někdy to spustí až zázračné reakce. A pozitivní energie takových kontaktů vás skvěle dobije, takže se vám může ulevit. Vyzkoušejte to třeba hned dnes.

Blíženci          

Úplněk ve vašem znamení klade důraz na oblast vašich financí a způsob jejich získávání. Zjistíte, že byste v této oblasti mohli udělat více, než dosud děláte. Může přijít také nečekaná nabídka. Buďte připraveni pružně reagovat, nemusí se opakovat.

Rak    

Zdá se, že jste si toho na sebe vzali víc, než zvládnete. Pokud si toho dnes někdo všimne, nepanikařte. Jestliže je to osoba, které důvěřujete, požádejte ji o pomoc. Jinak zachovejte dekorum a s úsměvem vše popřete. Nějak si však zajistěte pomoc.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

I když je dnes úplněk, od rána si budete libovat, jaký je klidný den. Mohli byste se dokonce začít nudit, a to tak, že se vám hlavou začnou honit podivné myšlenky. Neplýtvejte energií na řešení imaginárních problémů. Nadbytek času využijte efektivně.

Panna 

Pokud se u vás dnes objeví někdo z přátel a bude vás přemlouvat, abyste se s ním pustili do podnikání nebo určité záležitosti, která se vám příliš nepozdává, nenechte se k ničemu přemluvit. Vezměte si čas na rozmyšlenou a vše si důkladně prověřte.

Váhy  

Čtvrteční úplněk přináší k řešení pracovní otázky. Můžete se definitivně rozhodnout ke změně zaměstnání nebo může přijít povýšení v tom stávajícím. Anebo zásadní rozhovor, po kterém se rozhodnete zkusit štěstí u jiného zaměstnavatele.

Štír     

Ráno budete v trochu nervóznějším rozpoložení, ale nenechte si zkazit den. Jak bude postupovat, budou se splíny rozplývat, a nakonec si užijete hezké odpoledne a večer. Dejte si pozor na lidi, kteří by vám mohli den zkazit negativní náladou.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Úplněk dnes nastane ve znamení Blíženců. Tento úplněk bude mít vliv na komunikaci, předávání informací, naslouchání a přijímání informací, stejně jako na vzdělávání, cestování a dopravní prostředky. Najděte si proto svou kategorii a budete podpořeni.

Kozoroh         

Sami se snažíte být perfektní. To samé očekáváte i od svého okolí. Pravděpodobně vám dnes dojde, že vaše nároky jsou občas nesplnitelné, a dostáváte tak do stresu nejen lidi okolo, ale také sami sebe. Pamatujte na to, že zcela dokonalý není nikdo.

Vodnář          

Připravte se na to, že v práci se dnes opět předvedete v nejlepším světle a bude oceněn váš výkon. Není to v poslední době poprvé, takže se zdá, že se posunete v kariérním žebříčku zase o příčku výše. Bylo by to pro vás skvělé završení vašeho úsilí.

Ryby  

Jednou jste žárliví a moc si přejete totální souznění se svým miláčkem, ale vzápětí cítíte touhu po svobodě a vyhodit si trochu z kopýtka. Zvláště opatrní buďte v době kolem západu slunce, kdy bude úplňková luna spouštěčem nepokojů v duši.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.