Horoskop na čtvrtek 9. května: Můžete čekat nějakou zajímavou nabídku

Beran 

Nebojte se učinit docela zásadní rozhodnutí. I když to nevyjde stoprocentně tak, jak jste si představovali, pořád to bude lepší než setrvávat na současné pozici. Za odvahu učinit krok neznámým směrem vás bude obdivovat celá vaše rodina i přátelé.

Býk    

Můžete čerpat z Venuše postavené ve vašem znamení, a to především v případě, že potřebujete harmonizovat rodinné vztahy. Nebojte se zorganizovat o víkendu velkou sešlost všech příbuzných, které rádi uvidíte. Nevynechejte ani ty, kteří se spolu poškorpili.

Blíženci          

Mars procházející Beranem vám dnes může natropit pár nepříjemností v osobních vztazích ke kolegům či k nadřízeným. Ti nebudou chtít akceptovat vaše inovace a návrhy lepších pracovních metod. Budou vás hodně brzdit a bohužel i velmi cíleně poškozovat.

Rak    

Protějšek vám nebude bránit v tom, abyste si užili den podle svého. Neberte to jako samozřejmost, takový přístup stojí za to, abyste ho ocenili. Kromě hmotných dárků udělá vašemu partnerovi nebo partnerce radost, když se jim budete v noci věnovat.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Udělá vám samozřejmě radost, když vás na schůzku pozve vlivná osoba, od které můžete čekat nějakou zajímavou nabídku. Nemějte však přehnaná očekávání. Nikdo vám nenabídne peníze ani postavení na stříbrném tácu. Nastal čas pro další sebevzdělávání.

Panna 

Dokážete se v klidu domluvit se svými potomky na tom, jak si představují nadcházející léto. Dejte ji jasně najevo, jakou částku hodláte na prázdninové radovánky vyčlenit. Pro tento důležitý rozhovor zvolte vhodné místo i čas. Není možné jej uspěchat.

Váhy

Budete mít problém zaplatit některé pravidelné platby, ale nebude to nic fatálního ani dlouhodobého. Hlavní je, abyste se nezačali shánět po nějakých rádoby výhodných půjčkách. Jestli máte opravdu hluboko do kapsy, zkuste se obrátit na sourozence.

Štír

Končí vám bezstarostné období. Obdržíte zprávu, která na pár týdnů zabere ve vašem životě hlavní místo. Nesnažte se hlavně řešit věci sami. Oslovíte-li toho správného odborníka, ušetříte si hodně nervů. Neberte ale hned prvního, který se vám namane.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Pracovně se vám bude velmi dařit. Vaše příjmy se budou pohybovat v příjemné výši bez velkých výkyvů. Navážete pracovní spojení, jež vám zajistí práci na mnoho měsíců. Hlavně půjde o práci bez nervů a dohadování ohledně peněz či pracovních podmínek.

Kozoroh

Mělo by vám být divné, že vás rodina přestává zatěžovat nepříjemnými domácími pracemi. Ne že by vám to nějak vadilo, že mohlo by to mít i nepříjemné konsekvence. Vypadá to, že po vás něco budou chtít. Nebo nevypadáte úplně dobře a chtějí vám ulehčit.

Vodnář          

Své srdeční záležitosti řešte s otevřeným hledím i srdcem. Jen to vám zaručí, že dosáhnete svého, aniž byste si pošramotili svoji pověst. Člověk, kterého milujete, bude možná trošku kličkovat, ale není třeba si to brát osobně. Všechno dobře dopadne.

Ryby  

Dobře si rozmyslete, které úkoly můžete ještě odsunout a které je třeba neprodleně splnit. Aniž by to ohlásil předem, chystá totiž nadřízený přepadovou kontrolu. Nesplněné povinnosti by vám mohly být samozřejmě přičteny k tíži. Píle vás zachrání.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.